Nabídka






Páté výročí Centra zábavy oslavíme turnajem CZ Cup

Míla

29.12.2013

Pozvánky

Přečteno: 3930


Blíží se páté výročí herny stolního tenisu Centrum zábavy. Toto výročí se chystáme oslavit 6. ročníkem turnaje CZ Cup, který patřil vždy k nejprestižnějším.


I když v posledním roce se v Centru zábavy na turnajích o medaile či poháíry příliš nehraje, v 6. ročníku turnaje CZ Cup jsme v nejsilnější kategorii Rekreant A – Elite připravili pro vítěze pohár a na medailisty čekají medaile. Turnaj se bude konat v sobotu 18. 1. 2014 a podrobnosti o něm najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=444.

I když úroveň kategorie Rekreant A – Elite v posledním roce klesá a nyní se blíží spíše dřívější úrovni Rekreant B – Optimum, chystáme se pro nadcházející 6. ročník CZ Cupu tuto úroveň opět pozvednout. Mimo motivačního startovného, které umožňuje hráčům hrajícím divizi a vyšší soutěže startovné za pouhých 50,-- Kč pokud jsou dopředu přihlášeni a hráčům 1. až 3. třídy pražského přeboru (resp. hráčům KP 1 a KP2 a OP 1) startovnné v rozmezí 60,-- až 90,-- Kč, použijeme nyní i statut pozvaného hráče, pro kterého platí startovné 50,-- Kč, pokud svoji účast předem potvrdí alespoň den předem.

CZ Cup měl poměrně dobrou úroveň, vyšší měl možná pouze 1. ročník Velkého turnaje OZP. Nahlédněte s námi do historie uplynulých pěti ročníku CZ Cupu. Tím prvním jsme spouštěli 24. 1. 2009 provoz turnajů pro veřejnost v Centru zábavy. V tenkrát jediné katogorii zvítězil při účasti 15 hráčů Aleš Fiala, který ve finále porazil Jana Štiku. Poraženými semifinalisty byli Martin Nerad a René Jung.

 

Druhého ročníku, který se konal 23. 1. 2010 za podpory Stigy se zúčastnilo úctyhodných 57 hráčů, kteří hráli ve třech výkonnostních kategoriích. Vítězem té nejsilnější Rekreant A – Elite se v konkurenci 32 hráčů stal Aleš Petřík, který ve finále porazil Michaila Taraňka. Poraženými semifinalisty byli Petr Ovsenák a Milan Vřešťál. Kategorii Rekreant B – Optimum vyhrál při účasti 28 hráčů František Korba a vítězem nejslabší kategorie Rekreant C – Standard se stal tehdy začínající Petr Chlumský. Této kategorie se zúčastnilo 16 hráčů.

Třetího ročníku se 22. 1. 2011 zúčastnilo sice „pouhých“ 39 hráčů, což byl pokles o 18 hráčů, ale zvýšila se kvalita. Vítězem kategorie Rekreant A – Elite se stal při účasti 23 hráčů tehdejší hráč 3. ligy Vojtěch Košák, který ve finále porazil divizního Martina Šulce. Poraženými semifinalisty byli hráči El Niňa hrající 1. třídu Ondřej Lebl a Prokop Sedláček. Dvouhry Rekreant B – Optimum vyhrál při účasti 17 hráčů Štěpán Remunda a dvouhry Rekreant C – Standard vyhrál při účasti 12 hráčů Tomáš Bláha.

Čtvrtého ročníku se 14. 1. 2012 zúčastnilo celkem 28 hráčů. Vítězem dvouher Rekreant A – Elite se stal Josef Pavelka, který ve finále porazil Štěpána Remundu. Poraženými semifinalisty byli Jaroslav Houček a Vladimír Veselý. Dvouhry Rekreant B – Optimum vyhrál při účasti 14 hráčů Martin Haba a vítězem dvouher Rekreant C – Standard se v konkurenci šesti hráčů stal Petr Hrach.

 

Pátý ročník, konaný 12. 1. 2013 měl celkovou účastí 15 hráčů sestupnou tendenci. V dvouhrách Rekreant A – Elite obhájil své vítězství Josef Pavelka, který ve finále porazil Jakuba Zahradníčka. Poraženými semifinalisty byli Michal Fejks a Petr Vraštil. V dvouhrách Rekreant B – Optimum obhájil své vítězství při účasti 8 hráčů opět Martin Haba a dvouhry Rekreant C – Standard vyhrál v konkurenci pouhých tří hráčů Luboš Hermach.

Na 6. ročník CZ Cupu jsou automnticky s nárokem na startovné 50,-- Kč zváni všichni semifinalisté dvouher Rekreant A – Elite předchozích ročníků, což jsou: Aleš Fiala, Jan Štika, Martin Nerad, René Jung, Aleš Petřík, Michail Taraňko, Petr Ovsenák, Milan Vřešťál, Vojtěch Košák, Martin Šulc, Ondřej Lebl, Prokop Sedláček, Josef Pavelka, Štěpán Remunda, Jaroslav Houček, Vladimír Veselý, Jakub Zahradníček, Michal Fejks a Petr Vraštil.

Dalšími zvanými hráči jsou hráči z A týmu pořádajícího oddílu TTC Praha Petr Barcal, Tomáš Jelínek, Petr Chlumský, Ivan Ševčík a Václav Zahradník.

Za výraznou pomoc při turnajích Šach Ping je zván na oslavy naší herny formou tohoto turnaje i Jiří Morávek. Mezi zvané hráče patří trenéři našich kempů Václav Hrabě a Jan Duspiva. Dále zveme špičkové hráče pražských mládežnických kategorií, kteří se sice našich turnajů neúčastnili, ale svojí účastí by výrazně pozvedli úroveň 6. ročníku CZ Cupu, které znám z pražských Grand Prix starších žáků, kterými jsou Petr Marat, David Průša, Matěj Fausek, Petr Truc, Adam Slobodzian, Stanislav Dusík, Jan Škarban, Václav Ezr, Štěpán Rejent, Oldřich Macháček, Filip Bialas, Dominik Pašek, Jáchym Šebl, Daniel Šimůnek, Dominik Jež, Michal Franc, Ondřej Šimůnek, Michael Buchar, Lukáš Appollonio, Adam Daníček, Daniel Železný, Daniel Skopec, Jan Dvořák, Matyáš Sládek, Jan Krameš, Jonáš Kulveit, Filip Marat, Filip Černota a Kryštof Přída. Z mimopažských hráčů jsou zváni Jan Valenta, František Čamr a Martin Pařízek.

Samozřejmě rádi uvítáme a pozvání platí i pro ně – vítěze 1. ročníku Velkého turnaje OZP Pavla Lopochu včetně poraženého finalisty Pavla Škopka. Zván je i účastník jednoho z Šach Pingů, pravidelný trenér na kempu v Sadské Josef Flídr.Zvána je samozřejmě i VIP hráčka našich turnajů a týmu žen TTC Praha Helena Suková. V pozvánce nelze opomenout ani správce soutěží dospělých Pražského svazu stolního tenisu Miloše Vojáčka.

Je mi jasné, že výčet pozvaných hráčů nemůže být kompletní. V mládežnických kategoriích jsem se řídil žebříčky jednotlivých kategorií (dorost 25 hráčů, starší žáci 15 hráčů a mladší žáci 10 hráčů). Určitě ale není problém, pokud se ozve někdo, kdo si myslí, že by svou účastí úroveň CZ Cupu pozvedl a napíše s dostatečným předstihem na email klub(zavináč)ttcpraha.cz s uvedením jaké soutěže hraje, abychom jej také pozvali.

Tento článek je oficiální pozvánkou, protože na většinu zde jmenovaných hráčů nemám kontakt. Protože v okolí naší herny se už začíná stavět, což bude dříve či později osud proluky, v níž naše herna stojí, není jisté, zda šestý ročník nebude ročníkem posledním. Proto bychom chtěli by se na tomto turnaji sešla opravdu kvalitní konkurence. Navíc jde o páté výročí herny, které je kulaté. Proto budu rád, pokud ti, kdo tyto řádky čtou a mají kontakt na některé zde jmenované zvané hráče, pokud jim tuto pozvánku vyřídí. Chtěli bychom se vrátit k tradici 2. a 3. ročníku, kdy 2. ročník měl účast mimořádně početnou a 3. ročník zase mimořádně kvalitní.

Předem děkuji všem, kdo nám pomůžou oslavit 5. výročí Centra zábavy mimořádně kvalitním turnajem a to buď svojí účastí nebo tím, že přivedou kvalitního hráče.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha