Nabídka






Od 4. listopadu spouštíme on line rezervační systém

Míla

30.10.2013

Informace

Přečteno: 3745


Od listopadu spouštíme on line rezervační systém, který vám má usnadnit rezervace a ušetřit čas obsluhy recepce, která dělá z velké části dobrovolnicky zadarmo, protože na odměnu pro ni nezbývají herně peníze.


Hráči si mohou od 4. 11. 2013 rezervovat stoly na pingpong a šipky, přes on line rezervační systém, na nějž zveřejníme odkaz hned, jakmile bude nastaven (počítáme, že to bude v oátek 1. 11.). K dispozici budou stoly A až F, dále stůl G, který je určen k použití pouze při obsazení stolů A až F a prioritní rezervace na stole č. 7. Pokud si někdo zarezervuje stůl G, bude administrátorem přesunut na volný stůl A až F, popř. mu bude zaúčtována cena prioritní rezervace na stole č. 7, protože rezervací tohoto stolu blokuje možnost prioritní rezervace na stole č. 7. Chcete-li rezervovat robota, rezervujte prioritní rezervaci na stole č. 7 a do poznámky napište Robot. Stůl G slouží v rezervačním systému k rezervaci sedmého stolu, kterým může, ale nemusí být stůl č. 7. Na stole č. 7, pokud tam nejste umístěni na vyžádání, neplatíte žádný příplatek. Za prioritně vyžádaný stůl č. 7 (tzn., že vás z něj nikdo neodsune do haly) zaplatíte příplatek 50,-- Kč/hod. Stejná je i cena za využití robota. Za neprioritně vyžádaný stůl č. 7 (tzn. že požadavek na robota nebo prioritní rezervaci vás odsouvá na stůl do haly 1 až 6) si připlatíte 20,-- Kč.

 

Neztotožňujte písmena s čísly stolu, protože umístění na konkrétní stůl provádí obsluha recepce s ohledem na provozní podmínky. Máte-li zájem o konkrétní stůl, uveďte to do poznámky a v případě, že to bude možné, se vám budeme snažit vyhovět. Samozřejmě mistrovská utkání TTC Praha mají přednost na stoly č. 5 a 6 a při souběhu dvou utkání i na stoly č. 1 a 2. Chcete-li jít na robota, rezervujte si prioritní rezervaci na stole č. 7 a do poznámky napište robot.

 

Rezervační systém umožňuje využití kreditu. Ten je možno si po podepsání smlouvy o kreditu, která bude ke stažení na našich www stránkách a v tištěné podobě v recepci, zaplatit buď hotově v recepci nebo převodem na BU č. 2300070018/2010, kdy do zprávy pro příjmence napíšete kredit a své jméno. Uživatelé, kteří budou mít kladný zůstatek kreditu, který celý uhradí jejich rezervaci, dostanou na cenu hry stolního tenisu a šipek slevu 10%.

 

Rezervace po telefonu budeme od 4. 11. realizovat pouze v časech:

pondělí v 15.00 až 15.20 a 17.10 až 17.50

středa v 15.00 až 15.20 a 17.10 až 17.50

čtvrtek v 15.00 až 15.20 a 17.10 až 17.50

Stoly je možno také rezervovat osobně v recepci při platbě (rezervace rovnou na další den či týden).

Telefonické rezervace v jiný čas nemůžeme zaručit a navíc budou zpoplatněny čátkou 20,-- Kč. Pokud ji obsluha přijme, ale nebude-li v dosahu internetu, potvrdí vám ji SMS po té, co ji zadá do rezervačního systému. Za tuto SMS zaplatíte poplatek 10,-- Kč. Rezervace doporučujeme rušit v on line systému, pokud telefonicky, tak formou SMS.

Ceny se bohužel budou od 4. 11. zvedat, protože nám zvyšují nájem. Ti, kdo ale využijí kreditu, zvýšení cen nepocítí.

S zavedením rezervačního systému zavádíme i stornopoplatky, které ale účtujeme pouze tehdy, pokud zůstane stůl neobsazen. Bez storna můžete rezervaci zrušit 24 hodin předem. Pokud to nestihnete, ale zrušíte-li rezervaci alespoň do 12 hodin předem je stornopoplatek 30,-- Kč za stůl za hodinu. Při zrušení rezervace alespoň 6 hodin předem je stornopoplatek 80,-- Kč a hodinu a stůl a při zrušení v čase kratším než 3 hodiny je stornopoplatek ve výši 130,-- Kč za stůl a hodinu.

Hráči, kteří budou dlužit za storno, budou mít omezené možnosti rezervací – nebude jim povoleno rezervovat více než jeden stůl na max. dvě hodiny. Při dluhu vyšším, než 500,-- Kč budou moct rezervovat max. jeden stůl na jednu hodinu a při dluhu nad 1.000,-- Kč, nebudou brány na jejich rezervace zřetel. Hráčům s kreditem se storno uhradí automaticky s kreditu.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha