Nabídka






V pátek se konala valná hromada TJ Stolní tenis Praha

Míla

21.4.2013

Informace

Přečteno: 3902


V pátek se sešli členové TJ Stolní tenis Praha, která provozuje Centrum zábavy Karlín a bilancovali rok 2012, včetně výhledů do letošního roku.


I když je hospodářská situace Centra zábavy velmi špatná, stále ještě pokračuje v provozu. Byla prodlopužena smlouva do konce roku s výhledem na následné prodloužení do konce školního roku, tedy do prázdnin 2014.

Hospodaření roku 2012 skončilo se ztrátou 71 tisíc korun. Pro rok 2013 již nastaly určité změny, které by měly zastavit nebo aspoň zpomalit zadlužování Centra zábavy. Bohužel v spoučasné době jsou tržby takové, že po zaplacení nájmu, telefonu a Internetu zbývá na pracovmníka v recepci velmi málo peněz. Za březen to byly 2.000,-- Kč za téměř plný úvazek včetně sobot. Protože tato činnost je vykonávána na fakturu, nepokryje tato částka ani sociální a zdravotní pojištění. A s příchodem jara a léta se logicky očekává, že bude ještě klesat.

Valná hromada projednala změny ve vedení TJ. Do funkce předsedy se vrací opět Miloslav Fuček, Václav Zahradník přechází na post místopředsedy. Druhým místopředsedou je David Mutl.

Valná hromada vzala na vědomí zprávu o činnosti a zprávu o hospodaření za rok 2012 a schválila plán činnosti a rozpočet na rok 2013. Dále byla schválena výroční zpráva za rok 2012, kterou naleznete zde.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha