Nabídka






Aktuální změny od nového školního roku

Míla

26.8.2012

Informace

Přečteno: 4242


Od nového školního roku přinášíme v Centru zábavy některé nové změny. Věnujte jim prosím pozornost.


Asi jste si v kalendáři akcí již všimli, že od září 2012 se mírně zvedá startovné turnajů. Neděláme to rádi, ale vedou nás k tomu ekonomické důvody. Během nadcházejícího školního roku musíme splácet půjčku 150.000,-- Kč, která posloužila k uhrazení nedoplatku za energie za uplynulý školní rok.

Nové startovné je 140,-- Kč, přičemž pokud se přihlásíte předem, zaplatíte pouze 120,-- Kč. Při startu v druhé a další výkonnostní kategorii, budete stále platit pouze 50,-- Kč (zde se cena nezvyšuje). Protože turnaje jsou částečně dotovány z rozpočtu pořádajícího oddílu TTC Praha, je pro členy TTC Praha startovné 100,-- Kč.

Dále chystáme slevy. Pro ty, kdo budou mít počínaje měsícem září účast na našich turnajích (jedno v které výkonnostní kategorii) nad 25% včetně, získají slevu 10,-- Kč a ti, kdo budou mít účast 50% a vyšší, získají slevu 20,-- Kč. Docházku doplníme k žebříčkům, přičemž pro hráče se počítá jeho nejlepší docházka z libovolné kategorie. Tato sleva se uplatňuje pouze v první zúčastněné kategorii, se zvýhodněného startovného 50,-- Kč, již žádné další slevy poskytovány nejsou.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha