Nabídka






První prázdninová pozvánka do Centra zábavy

Míla

2.7.2012

Pozvánky

Přečteno: 4112


I o prázdninách pokračují v Centru zábavy turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost. Je jich sice méně, protože Praha je zejména v tomto týdnu téměř vylidněná, ale jeden se koná. Nebaví-li vás se válet celý týden u vody, je to šance pro vás.


     Tentokrát netradičně v neděli 8. 7. 2012 vás zveme na 3. ročník Prázdninového Stiga turnaje. Podrobnosti najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=317.

     Připoměňme si historii předchozích ročníků tohoto turnaje. První ročník se hrál 6. 7. 2010 za účasti 21 hráčů ve třech výkonnostních kategoriích, které vyhráli Martin Šulc (17 hráčů), Václav Zahradník (6 hráčů) a Miloslav Fuček (3. hráči). Loňský druhý ročník měl bohužel slabší účast. 6. 7. 2011 se ho zúčastnilo 11. hráčů ve dvou výkonnostních kategoriích (nejslabší kategorie se pro malý zájem nehrála). Silnější kategorii vyhrál při účasti deseti hráčů Bohuslav Fiala a ve slabší kategorii při účasti 7 hráčů vyhrál Václav Zahradník.

     Chcete-li se zlepšit ve stolním tenisu, máte k tomu šanci v týdnu od 9. do 13. 7. Původne měl v tomto termínu probíhat tréninkový kemp stolního s dvoufázovým tréninkem (2 hodiny dopoledne a dvě hodiny odpoledne 5 dní po sobě), ale místo toho budou z důvodu malého zájmu probíhat pouze odpolední tréninky od 18 do 20 hodin. Protože jsou na ně zatím pouze dva stálí účastníci, je potřeba se na ně hlásit předem, protože minimální počet účastníků nutný k tomu, aby se trénink konal, jsou tři. Cena je 800,-- Kč za všech 5 tréninků a nebo 200,-- Kč za jeden trénink. S ohledem na malý počet účastníků, kdy je šance mít trenéra z dvouhodinového tréninku 40 minut sám pro sebe, je to velká šance na zlepšení. Vojtěch Košák je zkušený trenér, který hraje 3. ligu za Lokomotivu Vršovice je 31. až 40. nejlepší hráč v Praze. Podrobnosti o tréninkovém kempu najdete na http://www.centrumzabavy.info/cinnost.php?id=12.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha