Nabídka






Další turnaje stolního tenisu v Centru zábavy

Míla

9.5.2011

Pozvánky

Přečteno: 4430


Přinášíme vám pozvánky na další várku turnajů ve stolním tenisu pro veřejnost, které pořádá TTC Praha – klub rekreačního stolního tenisu v karlínském Centru zábavy.


Třetí série turnajů dvouher stolního tenisu pro veřejnost Grand Prix Centra zábavy se pomalu chýlí ke konci. Předposlední pátý turbnaj se koná ve středu 11. 5. 2011 od 18 hodin. Podrobnosti najdete zde.

V sobotu 14. 5. 2011 vás zveme na Baby Stiga Cup. Jde již o 3. ročník tohoto turnaje, který se jako první snažil zavést třetí slabší kategorii. Prvního ročníku se pouze v prostřední kategorii zúčastnilo jenom 12 hráčů a vyhrál jej Stanislav Mlejnek. Naopak druhý ročník měl loni hodně silnou účast 45 hráčů a hrál se již ve třech výkonnostních kategoriích jejichž vítězi se stali Martin Šulc, Ondřej Švec a Libor Kučera. Podrobnosti o letošním 3. ročníku najdete zde.

Třetí série turnajů dvouher stolního tenisu Grand Prix Centra zábavy bude zakončena ve středu 18. 5. 2011 šestým posledním turnajem, který začne opět po 18. hodině. Podrobnosti o tomto turnaji najdete zde.

Ve čtvrtek 19. 5. od 18 hodin vás zveme na Májovou Stiga Grand Prix družstev. Podrobnosti o tomto turnaji najdete zde. Tento turnaj navazuje na tradice Velikonoční Stiga Grand Prix družstev, která se hrála o tři týdny dříve za celkem slušné konkurence, která přinesla vítězství týmu Sokola Žižkov. Obhájí své vítězství i tentokrát?

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha