Nabídka






Jak v příštím letním týdnu

Míla

10.7.2010

Informace

Přečteno: 4369


Po zítřejším Červencovém Stiga turnaji následuje první kompletní letní týden v Centru zábavy. Co vám nabízíme?


Od pondělí 12. 7. 2010 začíná v Centru zábavy první kemp stolního tenisu. Dopoledne trénuje Václav Hrabě, odpoledne Vojtěch Košák – oba zkušení trenéři a současně velmi dobří hráči. Na kemp je přihlášeno 8 lidí, Do provozu herny pro veřejnost zasahuje kemp pouze od 18 do 20 hodin, kdy souběžně s ním probíhá i skupinový trénink. Herna bude sice v této době více obsazena, vše vám ale vykompenzuje to, že v tomto týdnu je otevřena už od 16 hodin (místo od 17 hodin v klasickém prázdninovém provzu) a otevřeno bude až do 22 hodin (místo do 21 hodin v klasickém prázdninovém provozu). Navíc bude otevřeno i v pátek a to od 16 do 21 hodin.

Zarezervovat si můžete stůl č. 7, který není na skupinové tréninky využíván. V tuto chvíli je v hale volný od 18 do 20 hodin jeden stůl.

Chcete-li se ještě přihlásit na kemp, máte poslední možnost, protože je už volné jediné místo. Spojením se skupinovými tréninky klesla kapacita kempu na 10 míst. Na příležitostné trénování ve skupině jsou v pondělí volná 3 místa, v úterý 2 místa, ve středu 3 místa, ve čtvrtek 2 místa a v pátek 3 místa. Pokud si ale někdo zarezervuje stůl č. 6 na volné hraní v době od 18 do 20 hodin, klesne tréninková kapacita o 2 místa. V tuto chvíli jsou již všechny rezervace volně otevřené.

Z důvodu ulehčení práce recepce v době mé nepřítomnosti od 19. do 29. 7. 2010 prosím ty, kdo mají zájem o skupinové tréninky v červenci, aby se přihlásili do pátku 16. 7. 2010. Bude dobré, budeme-li vědet, že se tyto tréninky naplní alespoň 4 lidmi a budete mít jistotu, že vám na ně spávně vyrezervuju stoly (že nedojde k tomu, že zastupující obsluha v rceepci vás sice na trénink přihlásí = napíše, ale nerozšíří rezervaci stolů v herně pro trénink a ten si potom někdo duplicitně objedná).

V sobotu je navíc zařazen turnaj STC Cup, který organizuje Josef Pavelka. Jde o externí turnaj, o němž najdete údaje v kalendáři akcí. Odlišný je pouze způsob přihlašování a to, že výsledky se nepočítají do našeho žebříčku. Nepatrně se liší podmínky jednotlivých kategorií.

V následujícícm týdnu od 19. 7. budou následovat skupinové tréninky s Martinem Rejentem. Doporučujeme se na ně hlásit již v týdnu od 12. 7., aby do pátku byli přihlášeni alespoň 4 účastníci, což je podmínka pro jejich uskutečnění. Protože od 19. do 29. 7. bude v herně v recepci záskok, bude složitější komunikace s trenérem. Navíc na týden od 19. 7. si již můžete rezervovat stoly na volné hraní od 19. 7. 2010, čímž se ale snižuje kapacita tréninku (to ale není problém těch, kdo jdou volně hrát, ale těch, kdo chtějí trénovat a přihlásí se pozdě). Jinak stoly v době do 18 hodin a po 20. hodině a stůl číslo sedm je možno rezerviovat s předstihem bez omezení – v tuto chvíli až do 12. 8. 2010.

Tréninky jsou sice mírně upřednostněny, ale pouze s týdenním předstihem, a rozhodně to neznamená, že by zcela zaplnily hernu a lidé, kteří chtějí hrát volně, si neměli kde zaharát. Pouze, chcete-li hrát mezi 18. až 20. hodinou a ne nastole č. 7, doporučujeme si stůl rezervovat týden předem. Dále doporučujeme hraní od 20 do 21 hodin, kdy už navíc není takové horko a v příštím týdnu můžete hrát dokonce až do 22 hodin, což s ohledem na slibované tropické teploty, bude možná docela velký HIT, protože po 20. hodině již teplota klesá.

Další dobrou zprávou je, že v příštím týdnu budeme větrat hernu i přes noc (budu tam přespávat), takže se hala přes noc trochu ochladí a bude tam dýchatelněji. Na volnou hru zatím na příští týden není žádná rezervace, takže stoly, které nezabere kemp a skupinový trénink, jsou vám k dispozici (už od 6. 7. 2010).

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha