Nabídka






Vítězem podnikového turnaje Vojenských lesů a statků se stal Svoboda

Míla

11.6.2010

Reportáže

Přečteno: 4377


V pátek i navzdory tropickým vedrům probíhal v herně stolního tenisu Centra zábavy podnikový turnaj Vojenských lesů a statků.


Počasí moc stolnímu tenisu nepřálo, protože právě dnes byly rekordní tropická vedra a u nás bylo nejtepleji z celé Evropy. Asi proto také dorazilo na turnaj pouzde šest hráčů a tak se hrálo systémem každý s každým na čtyři vítězné sady.



Jak turnaj probíhal? Zde jsou výsledky:

Hadrbolec – Fuks 4:0, Tutter – John 4:1, Svoboda – Bažant 4:0, Fuks – Bažant 2:4, John – Svoboda 0:4, Hadrbolec – Tutter 3:4, Tutter – Fuks 4:2, Svoboda – Hadrbolec 4:0, Bažant – John 4:3, Fuks – John 3:4, Hadrbolec – Bažant 4:2, Tutter – Svoboda 0:4, Svoboda – Fuks 4:0, Bažant – Tutter 2:4, John – Hadrbolec 1:4



Pořadí turnaje
1. Svoboda, 2. Tutter, 3. Hadrbolec, 4. Bažant, 5. John, 6. Fuks



Turnaj trval přibližně čtyři hodiny a hráči si zahráli tolik, že o navrhované čtyřhry, které měly být po dvouhrách, už nebyl zájem.



Velmi pěkně hrál Radek Tutter, kterého známe z našich víkendových turnajů. Ten nenechal nic náhodě a byl si ve středu večer zatrénovat s panem Korbou a to bylo samozřejmě na jeho hře znát. Díky tomu skončil zaslouženě druhý. Vítězem se stal Pavel Svoboda, který hrál dříve stolní tenis závodně a více méně dnes neměl konkurenci a neztratil ani set. Odnesl si malou sošku stolního tenisty a stal se držitelem velkého putovního poháru.



Tento turnaj může být námětem pro ostatní. Udělat si takovouto podnikou akci je dobrý nápad. Napomůže nejenom sblížení pracovního kolektivu. A pátky, kdy je normálně zavřeno, jsou pro to ideálním dnem.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha