Nabídka






Partněři Centra zábavy

Míla

4.1.2009

Informace

Přečteno: 4653


Centrum zábavy bude za pár dní otevřeno. Přípravy probíhají naplno. Kdo se bude na jeho provozu podílet?


Provozovatelem Centra zábavy je TTC Praha, který je dosud malým klubem rekreačního stolního tenisu. Už 18. rokem ale pořádá pro své členy pravidelné dlouhodobé i jednorázové turnaje. Nyní vedle aktivit pro své čeny, bude klu dělat i aktivity pro veřejnost – turnaje, ligu neregistrovaných a provozovat hernu pro veřejnost se 7 stoly.

Internetstudio pro děti a mládež, které nyní přestěhuje do centra zábavy jakom jeho součást. Zde budou v běžném provozu k dispozici dba počítače připojené na Internet a pro organizované skupiny ještě malá počítačová učebna s šesti počítači na kurzy, v níž se budou pro děti o prázdninách konat příměstské intenretové tábory.

TJ oddílů rekreačních sportů Praha několik let provozuje společně s ICOK CVČ Kamarád, které se také stěhuje do centra zábavy. Bud ezde nabízet stolní fotbal, šipky a mi nikulečník a dále zde bude TJ ORS provozoval malou posilovnu.

Pražská oblast Sdružení klubů správných kamarádů ČR je dalším partnerem tohoto projektu. Bude zde mít na starost Klub stolních her a šipek a později další nově zakládané aktivity, které budou vznikat podle zájmu návštěvníků Centra zábavy.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha