Nabídka






Pomůžete Centru zábavy?

Míla

16.3.2010

Výzvy

Přečteno: 4439


Centrum zábavy potřebuje dobrovolníky na pomoc s některými pracemi, na které provoz nevydělá. Bohužel pingpong na sebe u nás nevydělá a aby přežil v cených relacích, které jsou lidé ochotni za něj platit, musí být dotován.


V Centru zábavy se nám nahromadilo několik prací, které bychom potřebovali uskutečnit, ale na nějž nejsou peníze. Proto se obracíme na návštěvníky naší herny s prosbou o pomoc.

Rozpadají se nám ohrádky. Bohužel se nám začínají rozpadat ohrádky, u nichž se ulamují části nohou. Potřebovali bychom někoho, kdo by byl schopen ulomené díly navařit. Na dokoupení nových ohrádek v tuto chvíli bohužel nejsou peníze.

Okno u stolu č 6. To je další problém, protože zde chybí žaluzie a nyní s příchodem jara do něj stále častějí svítí sluníčko a oslňuje. Možností zatemnění je více. Buď koupit nějakou levnou, ale dostatečně tmavou a světlo zadržující látku (po předchozí domluvě jsme schopni do 500,-- Kč proplatit) a z ní ušít závěs. Druhou variantou je přelepit skla černou fólií (i tu bychom asi byli schopni proplatit) a nebo okna prostě zastříkat tmavou barvou, což je ale nejradikálnější řešení, které zamezí jakémukoli proniku denního světla i v době, kdy se v herně nehraje.

Do cedule herna stolního tenisu se nám odráží slunce a přes den je cedule nade dveřmi nečitelná. Potřebovali bychom někoho šikovného a hlavně vyššího, kdo by zevnitř sklo, na kterém je nápis, přelepil bílým papírem (máme jej v recepci), čímž by se nápis zkontrastnil proti bílému pozadí.

Obnova stolů v herně. Tak to je prosba spíše finančí podpory. Na místa 3 a 4 jsme zakoupili lepší stoly, na něž pořádáme sbírku. Zatím se vybralo 3.632,-- Kč. Chybí ještě zhruha 9.000,-- Kč. Díky půjčce od majitele domu můžeme nyní zaplatit fakturu. Odložil nám splatnost částky 9.000,-- Kč za energie do konce června. Do té doby ale potřebujeme těchto 9.000,-- Kč ještě vybrat. Proto se obracím s prosbou o příspěvek (dar). Protože herna má zhruba 70 pravidelných návštěvníků, z nichž 30 už před půl rokem přispělo po 400,-- Kč na závodní stoly na místech číslo 5 a 6, zbývá dalších 40, z nichž 10 již nyní přispělo. Průměrný potřebný dar tedy vychází na 300,-- Kč. Je nám jasné, že někdo je bohatší, někdo chudší. Někdo přispěje třeba 200,-- Kč, jiný zase 500,-- Kč. Zatím nejvyšší dar je 1.000,-- Kč (a asi byste neuhodli, že od žáka TTC Praha). Vybere-li se více, budeme schopni na podzim obnovit ještě stoly č. 1 a 2, takže při turnajích se nebudete potýkat s tím, že hrajete po sobě zápasy na stolech různé kvality s trochu jiným odskokem.

Všem, kdo se rozhodnou nám jakokoli pomoci, ať finančním darem nebo prací, předem moc děkujeme.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha