Nabídka






Pomozte nám oslavit první narozeniny Centra zábavy

Míla

12.1.2010

Pozvánky

Přečteno: 4482


Příští týden slaví Centrum zábavy své první narozeniny, 19. ledna bylo otevřeno a následující sobotu po tom byl první turnaj pro veřejnost – CZ Cup.


CZ Stiga Cup má svůj druhý ročník. Je to první turnaj pro veřejnost, který jsme v Centru zábavy uspořádali. První ročník sice ještě nebyl dělen do výkonnostních kategoriích, ale odstartoval éru našich turnajů pro veřejnost.

Jaký ten první rok byl? Zejména v nejsilnější kategorii, která se původně jmenovala Profi a nyní Rekreant A – Elite, došlo k určitému střídání „stráží“. Hrála zde určitá elitní skupina hráčů, z nichž někteří chodili častěji, někteří méně častěji, ale všichni dodakli našim turnajům určitou kvalitu. Jak někteří z těchto hráčů přestali chodit, začali sem chodit hrát noví hráči, kteří prokazují také kvality. Např. na posledním turnaji bylo zhruba 25% hráčů registrovaných. Roste tu tedy druhá generace, generace roku 2010.

Pojďme oslavit roční výročí tím, že obě tyto generace porovnáme. Proto se obracím s prosbou na hráče staré gardy pod vedením Michaela Taraňka, Josefa Pavelky, Václava Hrabě, Oldřicha Motyčku, Ondřeje Pavelku, Sylvu Pláškovou, Alenu Ovsenákovou, Janu Haincovou, Petera Krutého, Jana Zázvorku, Prokopa Sedláčka, Tomáše Jelínka, Vladimíra Kaisera, Tomáše Fryntu, Aleše Fialu a mnoho a mnoho dalších, které nelze všechny vyjmenovat, kteří jsou symboly loňského roku buď svými výkony či svou účastí na naších turnajích, aby si přišli změřit své síly s gardou roku 2010, do které řadím například Daniela Svatoše, Davida Jíchu, Milana Vřešťála, Jakuba Slováčka, Jiřího Vláčila, Martina Kanzelsbergera, Bohouše Fialu, Františka Korbu, Davida Ako a opět mnoho a mnoho dalších hráčů, z nichž se např. v nejsilnější kategorii Elite (dřívější Profi) vystřídalo za rok 140 a v nejpočetnější kategorii Optimum (původní Rekreant) dokonce 169. Rád bych byl, kdyby se aspoň jako divák přišel podívat i Mirek Filip, který kvůli úrazu nyní hrát nemůže, ale bez nějž si naše turnaje nedovedu představit. Z těch věrných, kteří byli mockrát bych snad ještě zmínil Jana Paroubka, svého tátu, Pavla Vandase, Martina Habu, Jana Hadrbolce, Václava Zahradníka, Štěpána Remundu, Jitku Strakovou, Mirka Sobotu, Mirka Hradila, Petra Brože, Marga Gecaška a desítky dalších. Stačí se podívat na žebříčky. Nevyjmenoval jsme zdaleka všechny, ale neznamená to, že jsme na někoho zapomněl. Pouze tu na to není tolik místa.

Byl bych rád, kdyby 2. ročník CZ Cupu byl přehlídkou soubojů těchto hráčů, kdyby objasnil např. dohady o tom, zda je lepší Taraňko nebo Petřík. Kdyby se ukázala plná síla našich hráčů v plné parádě. Je mi jasné, že úplně všichzni se najednou nesejdou, asi by se na jeden turnaj ani nevešli, ale byl bych rád, kdyby se zde sešlo co nejvíce hráčů, aby tento turnaj byl kvalitou důstojnou oslavou ročních narozenin Centra zábavy. Aby třeba i nová kategorie Standard měla rekordní účast. Přiveďte tedy klidně i nové hráče, ať jdou oslavovat s námi.

Předem bych chtěl poděkovat všem, kdo na tento turnaj přijdou a pomůžou nám oslavovat. :)

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha