Nabídka






Jsme na serveru Spoluhráči.CZ

Míla

22.12.2009

Informace

Přečteno: 5027


Centrum zábavy, respektive TTC Praha, které jej provozuje, má prezentaci na komunitním serveru Spoluhráči.CZ. Navštivte nás tam.


Znáte server Spoluhráči? Je to komunitní server, na které můžete vyhledávat spoluhráče pro nejrůznější sporty, včetně stolního tenisu.

Na serveru Spoluhráči najdete i prezentaci TTC Praha, které provozuje Centrum zábavy. Najdete zde sice věci, které většinou jsou i přímo na naší stránce, ale navíc zde jsou např. ankety. Dále zde můžete komunikovat s ostatními návštěvníky naší herny stolního tenisu, kteří se zde zaregistrují.

Spoluhráči.CZ je komunitní server. I když třeba nejste příznivci komunitních serverů obecně, vězte, že tento účelově zaměřený komunitní server je užitečný a má smysl. Můžete zde navazovat nové kontakty, hledat spoluhráče. Navíc zde jsou některé funkce, kterí zatím na naší stránce nejsou, jako např. diskusní fórum na různá témata.

Zaregistrujte se a přihlašte se do klubu TTC Praha, ať víme, kdo k nám chodí hrát. Zapojte se do diskuze a anket, ať se podílíte na vylepšení programu Centra zábavy.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha