Nabídka






Další úpravy pravidel turnajů ve stolním tenisu

Míla

3.11.2009

Informace

Přečteno: 4569


Protože narůstá počet hráčů, kteří chodá na turnaje, je o to důležitější, aby turnaje začaly včas a byl zvolen správný hrací systém. To vše je odvyslé na včasném příchodu hráčů.


Podle nových pravidel budou do turnajů losování hráči, kteří zaplatí startovné do konce času prezence. Prootže někteří hráči si chtějí čtvrt hiodiny či díle přispat, zavádíme možnost se prezenovat už před turnajem a to až 7 dní předem (výjimečně 8 dní, bude-li turnaj v neděli a předchozí turnaj byl v sobotu). Upozorňujeme ale, že prezence není předběžné přihlášení, ale má dva nutné body: 1) nahlášení jména do konkrétní kategorie, 2) zaplacení startovného. Oba tyto body musí být splněny, aby byl hráč do turnaje zaprezentován.

Hráč, který se prezentuje předem, může účast z trunaje stáhnout pouze takto:
1. Emailem na pozvanky(zavináč)centrumzabavy.info pouze do půlnoci předchozího dne!!!
2. Formou SMS pouze na číslo 604 365 989 a to nejpozdeji do 5 minut před časem ukončení prezence.

Pokud hráč zaplatí startovné a nedostaví se, jeho startovné propadá. Pokud se hráč omluví dle bodu 1 nebo 2, bude mu startovné vráceno.

Zaprezentovaný hráč, pokud se neodhlásí, bude do turnaje nalosován. Nebude-li přítomen, čeká se na něj dvě kola, po té se mu začínají kontumovat zápasy. Bude-li mít zkontumovánu polovinu zápasů, které by měl hrát ve skupině, z turnaje vypadá. Stihne-li přijít tak, aby odehrál ve skupině více jak polovinu zápasů, může ze skupiny postoupit do „pavouka“.

Při losování turnaje budou hráči, kteří budou zaprezentováni, ale nebudou přítomni, losování do skupin rovnoměrně, aby pokud se nedostaví, neměla některé skupina výrazně méně hráčů než ostatní skupiny.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha