Nabídka






Velkou cenu Ďáblic mládeže vyhráli Líman, Vlček, Kavan a Reinold

Míla

12.10.2024

Reportáže

Přečteno: 62


Na dnešní Velké ceně Ďáblic se sešlo celkem 38 hráčů ve čtyřech kategoriích.


V kategorii U11 startovalo devět hráčů. Dvouhru vyhrál Matouš Líman - Kotlářka Praha před Jakubem Vlčkem - Kotlářka Praha a Dominikem Johnem - TJ Sport Mikulovice. Do čtyřhry se v tété kategorie přihlásily jenom dva páry a tak se hrálo rovnou finále Urbanová a Lišková - John a Holota 2:3(10,-8,-13,11,-3).

 

V kategorii U13 startovalo také devět hráčů. Dvouhru vyhrál Adam Vlček - Kotlářka Praha před Adamem Bočkem - AŠ Mladá Boleslav a Nikolou Roubalovou - Slovan Bohnice. Čtyřhru v této kategorii hrály tři páry a vyhráli ji Adam Vlček a Matouš Líman (oba Kotlářka Praha) před Jakubem Bučkem a Nikolou Rouobalovou (oba Slovan Bohnice) a Petrem Krolopperem a Filipem Bělohlávkem (oba Slovan Bohnice).

 

V kategorii U15 startovalo celkem 10 hráčů a hrála se společně s kategorií U19 (10 hráčů). Vyhrál Jakub Kavan - Slovan Bohnice před Kryštofem Mikulkou - TTC Klánovice a Jonášem Ivanco - Slovan Bohnice. Ve čtyřhře U15, která se hrála samostatně za účasti 5 párů, vyhráli Jonáš Ivanco a Jan Šebesta (oba Slovan Bohnice) před Janem Vackem a Horácem Havlíkem (oba Slovan Bohnice) a Kryštofem Mikulkou a Ondřejem Saidlem (oba TTC Klánovice).

 

V kategorii U19 se společně s hráči kategorie U15 zúčastnilo dvacet hráčů (z toho 10 z kategorie U19). Tuto kategorii vyhrál Albert Reinold z Kotlářky Praha před Tomášem Hrubým z TTC Klánovice a Tadeášem Dudou ze Sparty Praha.

 

Čtyřhru kategorie U19 hrálo šest párů. Vyhráli Alebrt Reinold a Erik Hrádocký (oba Kotlářka Praha) před Denisem Duškem a Tadeášem Dudou (oba Sparta Praha) a Tomášem Hrubým a Janem Horčíkem (oba TTC Klánovice).

 

Kompletní výsledky budou zpracovány během příštího týdne a najdete je na https://www.pinecvpraze.cz/vysledky.php. Ceny do turnaje věnovala firma STENmarketing - www.vsenastolnitenis.cz. Videa z turnaje najdete na Youtube kanálu oddílu mládeže TTC Praha - https://www.youtube.com/@oddilmladezettcpraha5932.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
22.10.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha