Nabídka






Od září turnaje ve stolním tenisu v pozměněné podobě

Míla

30.8.2009

Pozvánky

Přečteno: 4748


I od září budou v Centru zábavy v Praze 8 pokračovat turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost. O víkendu jste hned zváni na první dva. Ale pozor, dochází zde k drobný, ale podstatným změnám.


V sobotu 5. září jste zváni na turnaj ve stolním tenisu pro veřejnost Boris Cup, který je vypasán v kategorii C+. Co znamená C+? Přibyla nová kategorie Začátečník a turnaj obsahuje kategorie Začátečník, Rekreant a Profi. Začátky turnajů se po prázdninách vrací opět na devátou hodinu (o prázdninách byly o pllhodinu později) a navíc jsou časově rozloženy jednotlivé kategorie. V 9. hodin (prezence končí v 8.45) začínají kategorie Začátečník a Profi, Rekreant začíná od 14 hodin (prezence nutná do 13.45 hodin). Turnaj je vypsán pro dvouhry a čtyřhry, startovné je 120,-- Kč, pro předem přihlášené 100,-- Kč, a do každé další kategorie 50,-- Kč. Více informací najdete zde.

V neděli 6. září se v Centru zábavy koná turnaj dvouher a družstev Boleslavský pohár. Ten je vypsán v kategorii B+. V 9 hodin začne turnaj družstev kategorie Rekreant (prezence do 8.45 hodin) a po dohrání turnaje družstev bude následovat turnaj dvouher.

Od 14 hodin začíná turnaj družstev v kategorii Profi (prezence do 13.45 hod). Po turnaji dvoučlenných družstev bude následovat turnaj dvouher. Více informací najdete zde.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha