Nabídka






Dnešní TOP 16 ovládly Všetaty

Míla

27.5.2023

Reportáže

Přečteno: 243


Hráčů Všetat bylo v obou kategoriích nejvíce a zejména kategorii U19 téměř zcela ovládli.


Všem sedmi hráčů TJ Sokola Všetaty se podařilo v kategorii U19 probojovat mezi osm nejlepších. Jejich hegemonii prolomil pouze teprve dvanáctiletý Jáchym Bašta z TTC Praha, který se probojoval až do finále, kde podlehl po boji Štěpánovi Chloupkovi 1:3(-8,-11,9,-7). Další hráči potom obsadili 9. až 12. místo. Druhý nejpočetněji zastoupený oddíl bylo domácí TTC Praha, které zde mělo 4 hráče a dalším hráčem byl Tomáš Hrubý z TTC Klánovice.

 

Hráčů bylo bohužel místo šestnácti pouze dvanáct. Všetatům patří i první tři místa v dvouhře celé série Velké ceny CST Ďáblice. Nepřítomného Vojtěcha Horčáka odsunul Štěpán Chloupek z třetího na čtvrté místo.

 

V kategorii U11 byla převaha Všetat menší. Měli zde tři hráče, stejně jako TTC Praha. Jako třetí oddíl zde byl zastoupený TJ Sokol Dřínov jednou hráčkou. Martin Pála z Všetat vyhrál turnaj i celou sérii, druhý skončil Adam Bureš z TTC Praha, který si odnesl i pohár za 2. místo v celé sérii. Třetí a čtvrté místo ve finálovém turnaji patřilo TTC Praha, v celé sérii ale třetí místo vybojoval Marek Kozel z Všetat.

 

Kompletní výsledky obou kategorií jsou již zveřejněné na https://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek273.pdf pro U11 a na https://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek274.pdf pro U19. Kompletní video záznam ze všech šesti stolů, na kterých se hrálo, najdete na Youtube kanálu oddílu mládeže TTC Praha na https://www.youtube.com/@oddilmladezettcpraha5932/videos.

 

Ceny do turnajů věnovala firma Stenmarketing – https://www.vsenastolnitenis.cz/. Fotografie z turnaje najdete během příštího týdne v eAlbu. Odkaz na ně najdete na https://www.pinecvpraze.cz/foto.php. Aktualizovanou černou listinu najdete na https://www.pinecvpraze.cz/vysledky/clistina.pdf.

 

Za čtrnáct dní v sobotu 10. 6. 2023 skončí devátý ročník Velké ceny CST Ďáblice posledním finálovým turnajem pro kategorii U13. Připomínáme, že první uzávěrka přihlášek do tohoto turnaje je již 1. 6. 2023.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha