Nabídka






Májový Davis Cup vyhráli Brýna a Písecký

Míla

18.5.2023

Reportáže

Přečteno: 334


Karel Brýna a Luboš Písecký postoupili ze skupiny a pavoukem prošli až do finále, kde porazili Josefa Šlosara a Martina Husáka po boji 3:2.


Májový Davis Cup se hrál ve čtyřech skupinách s postupem úrvních dvou do hlavní soutěže, která se hrála vyřazovacím systímem s dohráváním o konečné pořadí. Finále a boj o 3. místo se hrál do třetího vítězného bodu, jinak se 2. stupeň hrál do druhého vítězného bodu a začínalo se čtyřhrou. Ve skuopině se hrály dvě dvouhry a čtyřhra, takže možný výsledek byl 3:0 (3 body) nebo 2:1 (2 body). Za porážku 1:2 byl jeden bod.

 

Čtvrtfinále

Brýna + Písecký – Havránek + Kudláček 2:1, Barotek + Zahradník – Zelenka + Picek 0:2, Cintl + Jukl – Fejks + Chvojková 1:2, Stejskal + Trnka – Šlosar + Husák 1:2

 

Semifinále

Brýna + Písecký – Zelenka + Picek 2:0, Fejks + Chvojková – Šlosar + Husák 1:2

 

Finále

Brýna + Písecký – Šlosar + Husák 3:2

 

O 3. místa

Zelenka + Picek – Fekls + Chvojková 3:2

 

Pořadí Májového Davis Cupu

1. Karel Brýna + Luboš Písecký, 2. Josef Šlosar + Martin Husák, 3. Pavel Zelenka + Petr Picek, 4. Michal Fejks + Štěpánkla Chvojková, 5. Vítězslav Trnka + Pavel Stejskal, 6. Martin Barotek + Václav Zahradník, 7. Jiří Cintl + Tomáš Jukl, 8. Jiří Havránek + František Kudláček, 9. Petra Malá + Daniel Moos, 10. Radek Fidrant + Jan Jarý, 11. Baladránovi, 12. Flusserovi, 13. Aukhadi Nuradil + Kiril Bordiugov

 

Podrobné výsledky najdete zde. Záznam turnaje najdete během nejbližších dní na Youtube kanálu TTC Praha. Fotku vítězů najdete na Instagramu TTC Praha zde.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha