Nabídka






Vítězi Vánočního turnaje mládeže jsou Hanišák L., Frydrych, Horčák V. a Jablončík

Míla

17.12.2022

Reportáže

Přečteno: 386


Za účasti 46 hráčů dnes proběhl Vánoční turnaj. Původně bylo přihlášeno přes 50 hráčů, ale chřipky a angíny tento počet razantně snížily.


Dopoledne se hrála kategorie U11 za účasti deseti hráčů. Dvouhru vyhrál Lukáš Hanišák před svým bratrem Tomášem (oba TJ Aero Odolená Voda) a třetím Adanen Burešek z TTC Praha. Čtyřhru v konkurenci tří párů vyhráli bratři Hanišákovi před Adamem Burešem (TTC Praha) a Ondřejem Skočdopole (Sparta Praha) a třetími Eliškou Bílkovskou (TTC Praha) a Faustýnou Fejksovou (TJ Sokol Dřínov).

 

Souběžně se ještě hrála kategorie U15, v které se sešlo deset hráčů. Vyhrál Vojtěch Horčák z Klánovic, který ve finále dvouhry porazil Terezu Vyvialovou (TJ Sokol Všetaty), Třetí místo vybojovala Tereza Rousková z Kotlářky Praha. Čtyřhru ovládly Anežka Rousková a Kateřina Součková (obě z Kotlářky Praha) před Martinem Fafkem (TJ Neratovice) a Vojtěchem Horčákem (TTC Klánovice) a před Matyášem Musilem (TJ Neratovice) a Terezou Vyvialovou (TJ Sokol Všetaty).

 

Odpoledne se hrála kategorie U13, v níž se sešlo 14 hráčů. Dvouhry vyhrál Pavel Frydrych (TJ Sokol Všetaty), který ve finále porazil 3:2 Matěje Hlocha (TJ Sokol Roztoky). Třetí místo vybojoval Lukáš Hanišák (TJ Aero Odolená Voda). Čtyřhru vyhráli Matěj Hloch (TJ Sokol Roztoky) a Pavel Frydrych (TJ Sokol Všetaty), Kteří ve finále porazili bratry Hanišákovy (TJ Aero Odolená Voda). Třetí místo vybojoval Jáchym Bašta (TTC Praha) s Petrem Sobolem (TTC Klánovice).

 

Další odpolední kategorií byla U19, v které se sešlo 14 hráčů. Ve finále dvouhry porazil Tomáš Jablončík (TJ Sokol Všetaty) Jana Krojidla (TJ Neratovice). Třetí místo vybojovala Tereza Vyvialová (TJ Sokol Všetaty). Čtyřhru opanovali Tomáš Jablončík a František Štich (oba TJ Sokol Všetaty), kteří ve finále porazili Vojtěcha Horčáka (TTC Klánovice) a Filipa Čábelu (TTC Praha). Třetí skončili Jan Krojidlo a Martin Fafek (oba TJ Neratovice).

 

Podrobné výsledky budou v průběhu příštího týdne a najdete je na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky.php. Videa z turnaje najdete na https://www.youtube.com/channel/UCq5UeVwhy5UAOcXC1GXe2QQ. Až budou zpracovány fotky z turnaje, odkaz na ně najdete na http://www.pinecvpraze.cz/foto.php.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha