Nabídka






Vítězi včerejšího Zimního turnaje mládeže se stali Bednář, Šubert, Šťastný a Hurdálek

Míla

20.2.2022

Reportáže

Přečteno: 649


Včera se odehrál šestý turnaj osmého ročníku Velké ceny VST Ďáblice za účasti 52 hráčů v celkem čtyřech věkových kategoriích.


Zimní turnaj začal dopoledne kategorií U15, v které se sešlo 17 hráčů. Dvouhru vyhrál Ondřej Šťastný z TJ Neratovice, který ve finále porazil v pětisetové bitvě Karla Jedličku z KST Vršovice. Třetí místo vybojoval Matěj Kulíšek z TJ Sokola Všetaty, když také v pětisetové bitvě porazil Ondřeje Homolu z TJ Neratovice.

 

Ve čtyřhrře vyhráli Karel Jedlička (KST Vršovice) a Jan Kittnar (TTC Praha), kteří ve finále přehráli Matěje Kulíška s Františkem Štichem (oba TJ Sokol Všetaty) 2:0. Třetí místo vybojovali bratři Horčákovi z TTC Klánovice.

 

Odpoledne se hráli společně kategorie U19 a souběžně s ní spojené do jednoho turnaje kategorie U11 a U13.

 

Kategorii U19 vyhrál Pavel Hurdálek z TJ Neratovic, který ve finále porazil 3:0 Lukáše Macka z KST vršovice. V boji o třetí místo porazil Václav Kopecký z TJ Sokola Všetaty 3:1 Karla jedličku z KST Vršovice.

 

Ve čtyřhře vyhráli Rozálie Feriová (TJ Sokol Dřínov) a Pavel Hurdálek (TJ Neratovice), před Karlem Jedličkou a Lukášem Mackem (oba KST Vršovice) a Terezou Vivialovou (TJ Sokol Všetaty) s Václavem Kopeckým (TJ Sokol Všetaty), kteří porazili 2:0 Michala Vajdu (TTC Praha) a Marka Přibyla (SK Zonka Nymburk).

 

Kategorii U13 vyhrál Tomáš Šubert z TTC Praha, který ve finále porazil 3:2 Lilianu Kulíškovou z SKST Teplice. V boji o třetí místo porazil Zdeněk Horčíkl z TTC Klánovice 3:0 Barboru Ševčíkovou u TTC Praha.

 

Čtyřhra U13 byla triumfem TTC Praha, kde se ve finále utkali Tomáš Šubert a Richard Lonek proti Barboře Ševčíkové a Veronice Kostlivé (všichni TTC Praha), Třetí místo vybojovaly Liliana Kulíšková (SKST Teplice) s Veronikou Sedláčkovou ze Slovanu Bohnice. Těsně za nima zůstali vítězové kategorie U11 Adam Měcháček a Norbert Kos (oba KST Vršovice)

 

Kategorii U11 vyhrál Filip Bednář z Kotlářky Praha před Adamem Měcháčkem z KST Vršovice a Viktorií Kulíškovou z SKST Teplice. Ve čtyřhře byli nejlepší Adam Měcháček a Pavel Kos (oba KST Vršovice) před Viktorií Kulíškovou (SKST Teplice) s Filipem Bednářek (Kotlářka Praha) a Dominikem Navrátilem a Janem Jakoubkem (oba TTC Praha).

 

Podrobné výsledky najdete v průběhu příštího týdne v sekci výsledky.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha