Nabídka






Pozvánka na Vánoční Davis Cup ve stolním tenisu

Míla

16.12.2021

Pozvánky

Přečteno: 846


AKTUALIZOVÁNO - turnaj plně obsazen!!! Zveme vás na Vánoční Davis Cup ve stolním tenisu, který se koná v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 ve středu 22. 12. 2021 od 18 hodin.


Přihlášky byly ukončeny - turnaj je plně obsazen!!!!!

Vánoční Davis Cup byl vypsán pro maximálně 9 týmů, abychom nepřekročili počet 20 osob a mohli se jej účastnit i neočkovaní. Začátek je v 18.00 hodin, kdy ale bude teprve končit prezence. Protože je řed tím v halé trénink mládeže TTC Praha, prosím o příchod nejdříve v 17.45 hodin, protože už trénink mládeže je v režimu do 20 osob (abychom nemuseli počítat osoby v hale a pouštět hráče postupně, jak budou odcházet žáci).

 

Startovné je 120,-- Kč za hráče (240,-- Kč za dvoučlenné družstvo). Hrací systém bude zvolen podle počtu účastníků. K dnečnímu dni je přihlášeno sedm družstev, což je systém každý s každým. Při počtu 8 družstev by se hrálo na dvě skupiny s postupem dvou do hlavní soutěže a dvuo do útěchy. Při počtu 9 týmů (což je maximum), by byly tři trojčlenné skupiny s postupem prvních dvou do finálové šestičlenné skupiny se započtením utkání ze skupiny.

 

Kolik vás čeká utkání?

6 družstev: 5 utkání

7 družstev: 6 utkání

8 družstev: 3 utkání ve skupině + 2 útkání v pavouku s dohráváním o konečné pořadá

9 družstev: 2 utkání ve skupině + 4 utkání ve finálové skupině (nebo 2 utkání ve skupině útěchy)

 

Čeká vás tedy 5 až 6 utkání, což je 10 až 12 dvouher + 5 až 6 čtyřher (při 9 družstev dva nejslabší tým 4 utkání (8 dvouher a 4 čtyřhry).

Předpokládaný konec do 22 hodin.

Při větším zájmu než 9 družstev rozhoduje pořadí přihlášení, proto se přihlašte co nejdříve. V tuto chvíli už zbývají pouze dvě místa!!! Hlásit se můžete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/kukturnaj.php?id=897, kde také vidíte, kolik je přihlášených týmů a tím pádem ještě volných míst.

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha