Nabídka






Od 3. 12. 2020 otevřeno s omezeními

Míla

3.12.2020

Informace

Přečteno: 1119


AKTUALIZOVÁNO! Od čtvrtka 3. 12. 2020 otevíráme s omezeními, která ale zatím nejsou příliš jasná, takže očekáváme jejich brzké upřesňování.


Od čtvrtka 3. 12. 2020 CST Ďáblice obnovuje provoz v omezeném režimu. Sportovat je nutno v rouškách!!! Za současně nastavených podmínek to vypadá takto:

pondělí: 16.00 trénink mládeže (dočasně se nekoná), po něm po nezbytné přestávce rekreační oddíl, kdy při limitu 10 osob není možnost souběhu veřejnosti. Do doby, než budou obnoveny tréninky mládeže bude otevřeno až od 17.30 hodin.

úterý: rezervováno pro turnaje PinecArény, které by ale zatím mohly být pro max. 10 osob. V některé úterý (zřejmě obtýden) bude po zrušení povinnosti sportovat v roušce před turnajem PinecArény výběrový trénink oddílu mládeže TTC Praha (16.00 až 17.30 hod).

středa: od 16 hodin trénink mládeže (dočasně se nekoná), od 18 hodin registrovaný oddíl – tréninky, možná i soutěžní utkání, budou-li podmínky pro jejich suštění. Provoz pro neřejnost nebude, dokud nespecifikuje vláda blíže podmínky, zda bude možnost souběh registrovaného sportu s rekreačním.  Do doby, než budou obnoveny tréninky mládeže bude otevřeno až od 17.30 hodin.

čtvrtek:od 15 hodin tréninky mládeže (dočasně se nekoná), od 18 hodin rezervováno pro registrovaný oddíl.  Do doby, než budou obnoveny tréninky mládeže bude otevřeno až od 17.30 hodin.

pátek: rezervováno pro turnaje PinecArény, které by ale zatím mohly být pro max. 10 osob. V některé pátky (zřejmě obtýden) bude před turnajem PinecArény výběrový trénink oddílu mládeže TTC Praha (16.00 až 17.30 hod).

sobota: zavřeno

neděle: dopoledne rezervováno pro turnaje PinecArény, které by ale zatím mohly být pro max. 10 osob. Odpoledne možnost volného hraní s maximem 10 hrajících osob v herně. Rekreační turnaje Grand Prix CST Ďáblice budou obnoveny až při možném limitu alespoň 20 hráčů.

 

Článek bude aktualizován dle změn, popř. vyjde nový upřesňující. Nyní totiž není jasné, zda je sportovní utkání hromadná akce v uzavřeném prostoru. Za těchto podmínek by se mohlo hrát souběžně pouze jedno utkání, přičemž by každý tým mohl mít maximálně 5 osob (4 hráči + 1 na střídání nebo trenér či doprovod). Ligová utkání v těchto podmínkách nelze hrát vůbec, protože tam je povinnost 2 rozhdočích u stolu a vrchního rozhodčího, což je minimum 11 nutných osob na utkání. Takže doufáme, že Národní sportovní agentura přiměje vládu, aby vydala upřesňující pokyny, např. v režimu, který byl těsně po vyhlášení nouzového stavu, kdy soutěže běžely a byl limit 130 osob pro akce pořádané oficiálním svazem nebo akce, které byly přípravou na ně (tréninky).


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha