Nabídka






Velká cena Ďáblic otevřela 7. ročník ďáblických turnajů mládeže

Míla

19.9.2020

Reportáže

Přečteno: 1138


Za velice přísných hygienických opatření proběhla dnes Velká cena Ďáblic, která otevřela 7. ročník série turnajů Velké ceny CST Ďáblice.


Dopoledne se sešlo děvět hráčů v kategorii nejmladšího žactva a 18 hráčů ve spojené kategorii dorostu a staršího žactva. Kategorii nejmladšího žactva vyhrála Leontýna Toužimská z TSM Kladno, která ve finále porazila Dominika Zinke z STC Slaný. Třetí místo vybojoval Adam Kovařík z TJ Neratovice.

 

Dorost vyhrál věkem ještě nejmladší žák Lukáš Elicer z STC Slaný. Jediné dva sety v turnaji ztratil až ve finálem s druhým Janem Slavíčkem ze Slavoje Praha. Třetí místo vybojoval Ondřej Šťastný z TJ Neratovice. Medailové pořadí staršího žactva vypadalo takto: 1. Lukáš Elicer – STC Slaný, 2. Ondřej Šťastný – TJ Neratovice a 3. Marek Přibyl – TJ Sokol Všetaty. Této kategorie se zúčastnilo 14 starších žáků a 4 dorostenci.

 

Odpoledne se hrála kategorie mladšího žactva, v které se sešlo dvanáct hráčů. I tuto kategorii opanoval Lukáš Elicer z STC Slaný, který ve finále porazil Tomáše Šuberta z TTC Praha. Třetí nísto patřilo Anně Voráčová z TSM Kladno.

 

Kompletní výsledky přineseme příští týden na www.pinecvpraze.cz, až budou zpracovány.

 

Turnaj provázely přísně hygienické opatření – hráčům, se měřila teplota a předávali potvrzení o bezinfekčnosti potvrzené rodiči nebo trenérem. Roušky byly samozřejmostí, s výjimkou právě hrajících hráčů. Desinfikovaly se míčky i tušky. Před turnajem byla pečlivě vydesinfikována celá hala – stoly, ohrádky, židle i lavičky.

 

Druhým turnajem Velké ceny CST Ďáblice bude Grand Prix TTC Praha, která je naplánována na sobotu 24. 10. 2020. Velko cenu CST Ďáblice sponzorsky podporuje firma STENmarketing, která dodala ceny.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha