Nabídka






Pozvánka na Jarní turnaj mládeže

Míla

25.5.2020

Pozvánky

Přečteno: 1028


V sobotu 30. 5. 2020 se koná odložený Jarní turnaj. Dopoledne se konají kategorie nejmladšího žactva a spojené kategorie dorostu a staršího žactva, odpoledne kategorie mladšího žactva. Dopolední kategorie začnou v 9.00 hodin, prezence končí v 8.30 hodin, hala pro rozehru bude otevřena od 8.00 hod. Odpolední kategorie plánujeme zahájit v 14.00 hodin, prezence bude končit v 13.30 hodin (v případě skluzu bude prodloužena).


S ohledem na pandemii koronaviru budou platit omezení vyžadovaná usnesením vlády ČR č. 490 a 493 z 30. 4. 2020. Vyžadována je rouška, kterou nemusí mít právě hrající hráči v hracím prostoru. V ostatních částech Centra stolního tenisu je potřeba mít roušku a snažit se dodržovat minimální odstupy 2 m. Šatny a sprchy jsou otevřeny s omezeními (max. 3 osoby v šatně, max. 1 osoba ve sprše), na WC se může vstupovat pouze jednotlivě, v roušce a před odchodem je třeba si umýt a vydezinfikovat ruce. V šatně se smí hráč zrdžovat pouze nezbytnou dobu. Proto používání šaten nedoporučujeme (alespoň klukům) a doporučujeme stejný režimm převlékání v hale, jako byl na Aprílovém turnaji. U děvčat, kterých je méně, je situace jednodušší, přesto ale nedoporučujeme sprchování a při použití skříňky si radši věci zabalte do igelitové tašky.

 

Bufet na baru bude fungovat, ale k prodeji budou pouze balené potraviny a balené pití. Budete-li chtít kafe či čaj, můžete jej dostat v uzavřeném kelímku. Konzumace jídla či pití na baru nebo v jeho bezprostředním okolí (do 2 m) není povolena. Sortiment bude stejný, jako byl před pandemií, s výjímkou toustů. Kávu či čaj vám dáme do uzavřeného kelímku. 

Zrušeny byly čtyhry, pořadí uvedené na www stránce je již konečné - počítají se tři nejlepší výsledky ze čtyř turnajů, na kterých se čtyřhry hrály.

 

Na turnaj se už můžete v tuto chvíli přihlašovat v kalendáři akcí. Pořadatel si vyhrazuje právo při účasti 32 hráčů v kategorii do této kategorie již nepřijímat hráče předem nepřihlášené.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha