Nabídka






Znovuotevření Centra stolního tenisu od 11. 5. 2020

Míla

25.5.2020

Informace

Přečteno: 2411


AKTUALIZOVÁNO!!! Na základě usnesení vlády ČR číslo 490 a 493 obnovujeme s platností od pondělí 11. 5. 2020 provoz centra stolního tenisu za omezujících podmínek požadovaných těmito usneseními.


Od 11. 5. 2020 obnovujeme provoz CST Ďáblice. Dle usnesení vlády č. 490 a 493 budou při provozu až do odvolání tato omezení:

 

1) Rekreační hráči, kteří jsou návštěvníky centra (dále CST), musejí mít po celou dobu přítomnosti v CST roušku a pokud to jde, dodržovat dvoumetrové odstupy. Z tohoto důvodu je těmto hráčům povoleno hrát pouze dvouhry, zakázáno mají hrát čtyřhru nebo obíhanou.

 

2) Hráči, kteří v CST trénují organizovaně nebo se účastní organizovaného turnaje, nemusí mít při hře roušku a dodržovat vzdálenost 2 m. Mimo hru, pokud opustí hrací prostor, mají též povinnost mít roušku a mají povinnost pokud možno dodržovat vzdálenost 2m.

 

3) Organizovaně trénující hráči mají povinnost, pokud to jde, dodržovat odstup 2 m od neorganizovaných hráčů, ale i od personálu herny, trenérů či rozhodčích.

 

4) V organizované skupině na tréninku či turnaji nemusí mít při tréninku či hře roušku pouze hráči v době hry či tréninku a nemusí mezi sebou dodržovat vzdálenost 2m. Tuto vzdálenost musí dodržovat dle možnosti od trenéra nebo rozhodčího, kteří musí mít roušku.

 

5) Používání šaten je povoleno za těchto omezení: vstup pouze v roušce, max. 3 osoby najednou, nutnost dodržovat odstup 2m, sprchování povoleno, ale nedoporučuejem ho - ve sprše najednou max. 1 osoba, používat skříňky povoleno, ale nedoporučujeme ho a nebo s podložením věcí ve skříňce či v tašce.

Šatny budou přednostně pro organizované akce - turnaje, tréninky apod. Pro neorganizované volně příchozí jen v případě malého obsazení centra se svolením recepčního.

Před odchodem nutno vydezinfikovat ruce (v šatně mužů je dezinfekce na WC na umyvadle).

V šatně je povoleno se zdržovat pouze po nezbytně nutnou nejkratší dobu!!!

6) Na WC se smí vstupovat pouze jednotlivě a pouze v roušce. Před odchodem z WC je nutno si umýt a vydezinfikovat ruce.

 

7) Na baru se prodávají pouze balené potraviny a nápoje a je zakázáno je na baru nebo v jeho blízkosti konzumovat. Kafe nebo čaj vám uvaříme do uzavřeného kelímku, abyste si jej mohli odnést s sebou. Konzumující by měl zvolit dle možnosti co největší vzdálenost od baru, nejméně však 3m.

 

8) V CST bude nádoba z dezinfekcí na dezinfekci míčků. V ní doporučujeme dezinfikovat i potahy pálky včetně držátka.

 

9) Pro turnaje a tréninky se doporučuje, aby organizátor při příchodu změřil hráčům teplotu bezkontaktním teploměrem. Měření teploty je oprávněn provádět recepční i rekreačním hráčům dle bodu 1. Pokud má hráč zvýšenou teplotu, je povinen CST neprodleně opustit.

 

10) Každý sportovec je povinen si po ukončení sportování před odchodem z CST vydezinfikovart ruce.

 

Tento článek budeme průběžně aktualizovat o případné změny.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha