Nabídka






Dnes začíná Bambiriáda

Míla

4.6.2009

Pozvánky

Přečteno: 4662


V Praze se dnes úderem deváté hodiny ranní otevřou na Střeleckém a Dětském ostrově pomyslné brány 11. ročníku Bambiriády na níž se prezentuje v rámci společné expozice Informačního centra oddílů a klubů a Sdružení klubů správných kamarádů ČR i naše Centrum zábavy.


Bambiriáda, která je největší přehlídkou činnosti sdružení dětí a mládeže a středisek volného času právě dnes začíná. Letos probíhá Bambiriáda ve všech krajích.



Bambiriády se již od 1. ročníku účastní i Informační centrum oddílů a klubů a letos i znovuobnovené Sdružení klubů správných kamarádů ČR. Tak jako před lety mají společnou expozici, která má číslo 33 a najdete ji až na konci Dětského ostrova před U rampou na na níž se podílí programem i Centrum zábavy.



V expozici ICOKu a SKSK ČR bude tradičně propagován Magazín eKamarád i portál Osídlení. Z tradičních soutěží zde bude probíhat Filmová Star, kde můžete předvést na kameru scénnku, zazpívat písničku, vyprávět vtip či zarecitovat básničku. Soutěž bude vyhodnocena až po Bambiriádě a oceněny budou čtyři nejlepší příspěvky. jejich aktéři soutěží o DVD s amatérskými filmy Tajemství Stínadel a Dobrodružství Stínadel, dále Hry na cestu a knihu Vytváříme PC hry bez programování.

Dnes budou i tři další průběžné soutěže, kterými je kvíz o počítačích a Internetu, Sudoku a malovánín na čtvrtku. Tentokrát je téma malování sport. Všchny tyto soutěže budou ukončeny vždy před závěrem dne, vyhodnoceny a vítězové odměněni slevovými poukazy do Centra zábavy ve výši 50% a 25%. V kvízu čeká na absolutního vítěze ze všech čtyř Bambiirádních dní kniha Forografie, hudba a video ve Windows Vista a v Sudoku vyhraje absolutní vítěz knihu Velký průvodce National Geographic Kuba. Tyto ceny si budou výherci vyzvedávat po skončení Bambiriády v recepci Centra zábavy.



Novinkou letošní Bambiriády je jsou tři turnaje, kterými přispělo do programu Centrum zábavy, které bude organizovat TTC Praha – klub rekreačního stolního tenisu. Turnaje začínají od pátku, kdy bude od 15 hodin turnaj dvouher dětí do 15 let. Sobotní a nedělní turnaj začne už v 13 hodin na bude mít vedle dvouher dětí do 15 let ještě kategorii dvougeneračních čtyřher – dospělý s dítětem do 15 let. Tyto turnaje se hrají o slevové poukazy do centra zábavy ve výši 75 až 25%.

Loni měla premiéru soutěž ve vyndavání Ježka z klece. I tato soutěž bude letos v expozici ICOK a SKSK ČR probíhat a to v pátek od 13 do 15 hodin a v sobotu od 10 do 12 hodin. V sobotu se bude soutěžit o knihu Jaroslava Foglara Záhada hlavolamu a v sobotu o knihu Stínadla se bouří. Obě knihy nám věnovalo do soutěží knihkupectví U Foxinky.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha