Nabídka






Příměstský tábor se pomalu chýlí ke konci

Míla

27.7.2017

Reportáže

Přečteno: 2397


Čtvrtým dnem dnes pokračoval příměstský tábor zaměřený na stolní tenis, jehož 1. turnus zítra skončí.


Účastníci se dnes sešli v sokolovně opět kolem osmé hodiny ráno. Krátce na to začal dopolední trénink, v kterém jsme trénovali nejprve forhendový drajv a souběžně na robotu bekhendový drajv. Potom následoval STP soutěž, která měla čtyři disciplíny. První disciplínou byl skok přes švihadlo – z tří pokusů se započítaly dva nejlepší. Suveréně vyhrál Martin s 240, před Zdeňkem s 31 a Filipem s 28. Drujou disciplínou bylo cvičení na atletickém žebříku na přesnost. Vyhrál Martin, který měl pouhé dvě chyby, před Zdeňkem s třemi chybami a Martinem s čtyřmi chybami.

 

Třetí disciplínou byl slalom mezi ohrádkami. Zde byly výsledky hodně vyrovnané: 1. Filip 36:15 s, 2. Martin 37:35 s, 3. Zdeněk 27:55 s. Poslední disciplínou bylo obíhání kuželů s těmito výsledky: 1. Filip 35:12 s, 2. Zdeněk 10:94 s, 3. Martin 42:37 s.

 

Celkovým vítězem STP soutěže se stal Martin před Filipem a Zdeňkem.

 

V rámci tréninku se hrál forhendový drajv na výdrž a vyhráli Martin s Filipem před Zdeňkem. Potom ještě následovala Žumpa, jejímž vítězem se stal Martin před Zdeňkem spolu s Filipem.

 

Krátce po desáté hodině jsme odjížděli autobusem nejprve na Ládví a potom dále metrem na Vltavskou a odtud tramvají do Národního technického muzea. Zde bylo ale kvůli havárii vody zavřeno, tak jsme šli do vedlejšího Národního zemědělského muzea. Tady jsme měli štěstí, že byl právě dnes vstup zdarma.

 

Po cestě do muzea byla soutěž v podobě slovní hry, v které se hádaly činnosti. Tu vyhrál tradičně Filip s náskokem před 2. až 3. Zdeňkem s Martinem.

 

Prohlídli jsme se několik expozic a strávili jsme zde necelé dvě hodiny. Potom jsme vyrazili tramvají na Florenc na oběd a po něm jsme se vraceli metrem přes Ládví a následně autobusem do sokolovny. Od 15 hodin byl opět trénink, v němž jsme trénovali forhendový drajv na výdrž a souběžně opět bekhendový drajv na robotu a po té bekhendový drajv opět na výdrž a souběžně podání. Soutěž na výdrž vyhrál Zdeněk před Martinem a Filipem. Žumpu, která zakončila trénink, vyhrál Zdeněk před Martinem a Filipem.

 

Po dnešku je pořadí bodování takovéto: 1. Filip 86, 2. Martin 80, 3. Zdeněk 79

 

Konečným pořadím zamíchá ještě zítřejší závěrečný den, kdy bude v dopoledním tréninku jak hra na výdrž, tak Žumpa. Až vyrazíme na Petřín do bludiště, bude ještě i slovní soutěž. V odpoledním tréninku bude turnaj na závěr a zřejmě ještě jedna nebo dvě soutěže. Trénink začne už v 15 hodin, takže skončí v 16.30 hodin. Dojde k vyhlášení výsledků bodování a předání cen, aby se vše stihlo v cca 16.50 hodin.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha