Nabídka






Ples sportovců v CST Ďáblice

Míla

23.2.2016

Různé

Přečteno: 3885


Po dvaceti letech se vrátil tradiční ples sportovců pořádaný SK Ďáblice do ďáblické sokolovny. V ní dnes působí Centrum stolního tenisu Ďáblice, které pro ples sál pronajalo.


V sobotu 20. 2. 2016 proběhl v ďáblické sokolovně tradiční ples sportovců. Po dvaceti letech se vrátil opět do ďáblické sokolovny. Pořadatelem plesu byl SK Ďáblice pod vedením pana Michala Mošničky.

 

Ples probíhal v zatím provizorních podmínkách, protože v sokolovně zatím není zdaleka vše úplně hotovo. Za TJ Stolní tenis Praha, který nyní ďáblickou sokolovnu využívá a provozuje zde hernu stolního tenisu pro veřejnost, má na plesu velkou zásluhu člen představenstva, který má na starosti kulturu pan Petr Pozler.

 

Pan Pozler zvládl kompletně celou přípravu za spolupráce svých přátel a týmů dobrovolníků pana Mošničky z SK Ďáblice a paní Lenky Mihálikové. Zajistili vypůjčení nábytku - stolů a židlí, které bylo potřeba přivézt a vyložit. Protože máme zatím betonovou podlahu, bylo třeba zajistit před podiem parket a ve zbytku části sálu byly koberce.

 

Před plesem ještě pan Pozler zajišťoval dodělání obkladů na zdech na pánském WC, doštukování a vymalování nedodělaných míst, opravu halogenů na dvoře a mnoho další mravenčí práce. Před plesem potom jeho máma umyla všechny vypůjčené stoly a židle. Lidé z týmu pana Mošničky zase udělali na okna závěsy. Dodělával se bar, který sice zatím použit nebyl, ale je už předpřipravený na další akci, aby tu byla voda (umyvydlo, dřez,...)

 

Na akci se spolupodílel i pan Bříza se svojí restaurací, která se sokolovnou sousedí. Byl obnoven společný vchod, přes který personál restaurace obsluhoval hosty plesu.

 

Na plesu se sešlo kolem dvou set hostů, mezi nimi i vedení místní radnice. Lidé se bavili a byli spokojení. Ples měl jednoznačně kladný ohlas. Na plese hrála skupina Horváth band. S několika písníčkami zde vystoupil i Richard Krajčo.

 

Hlavní cenou  tomboly bylo auto na víkend, které stálo připraveno ve dvoře.

 

Ještě jednou bych tedy chtěl poděkovat všem, kdo ples zajišťovali a umožnili jeho uskutečnění. Takovéto akce jsou nezbytnou součástí provozu našeho centra, prootže samotný stolní tenis by sokolovnu neuživil a nevydělakl na nájem, energii a další režii. Pingpong je sice sport hodně rozšíření, ale lidé jsou zvyklí hrát skoro zadarmo nebo úplně zadarmo a neuvědomují si, že náklady na tento sport jsou velké (nájmy, teplo, vybavení, obsluha apod.).

 

Výdělek z tohoto plesu jde na první splátku dluhu vůči elektrikáři. Vždyť bez funkční alektřiny by se zde nehrál ani stolní tenis, ani by zde neproběhl ples. Doufejme, že podobných akcí bude co nejvíce a že se nám podaří vyvést TJ Stolní tenis Praha, která teď sokolovnu provozuje, z červených čísel.

Více fotografoí z plesu najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/fotog.php?id=531.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha