Nabídka






Velká slevová akce pro prvních deset návštěvníků CST Ďáblice

Míla

10.2.2016

Informace

Přečteno: 2990


V rámci obnovení provozu herny stolního tenisu pro veřejnost jsme připravili na únor 2016 velkou slevovou akci pro prvních dvacet návštěníků naší herny stolního tenisu pro veřejnost.


Pro prvních deset návštěvníků naší herny stolního tenisu, kteří se zarezervují přes náš on line rezervační systém na tomto odkazu, jsme připravili velkou slevovou akci, která skončí využitím deseti rezervací deseti různými návštěvníky nebo koncem měsíce února 2016. Slevy jsou až od 75%, tedy za pouhých 25% ceny.

 

Podmínky akce jsou:

  1. přihlásit se do rezervačního systému přes kterýkoli odkaz na této stránce www.centrumstolnihotenisu.cz.

  2. Sleva se vztahuje pouze na pronájem stolů na stolní tenis, popř. na poplatek za půjčení pálek. Bnevztahuje se na koupi zboží.

  3. Pro pořadá zákazníků je rozhodující čas zadání rezervace do systému, nikoli datum a čas hry samotné rezervace. Klidně může být první rezervací rezervace na 29. 2. 2016.

  4. Slevy na rezervace jsou dle pořadí takovéto:

    1. rezervace – sleva 75%

    2. rezervace – sleva 70%

    3. rezervace – sleva 60%

    4. a 5. rezervace – sleva 50%

    6. až 10. rezervace – sleva 25%

    11. až 20. rezervace – sleva 10%

  5. Slevu lze použít výhradně na nájem stolu na stolní tenis popř. na robota na 1 až 2 hodiny a na zapůjčení pálek a každý návštěvník ji může využít pouze jednou. Nelze mít dvě rezervace, jednu jako např. 3. a druhou např. jako 7. Opakované rezervace stejného zákazníka nejsou do pořadí započítány. Sleva se nevztahuje na telefonické rezervace. Sleva se nevztahuje na startovné do turnaje.

  6. Sleva může být čerpána pouze do 29. 2. 2016 a pouze při registraci přes náš on line rezervační systém při příchodu z naší www stránky (ne přes jiného prostředníka, kterému za přístup platíme provozi).

 

Těšíme se na vaše návštěvy. Pokud nemáte v našem on line rezervačním systému svůj účet, můžete si jej automaticky zřídit.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha