Nabídka






Založen žebříček žáků

Míla

18.4.2009

Informace

Přečteno: 4536


Sekci žebříčků jsme rozšířili o žebříček žáků, kam jsou započteny výsledky z dnešního Poháru ICOKu, který byl prvním turnajem Centra zábavy se samostatnou kategorií žáků.


V sekci žebříčků ode dneška najdete dva nové – žebříček dvouher žáků a žebříček čtyřher žáků. V tom prvním jsou již výsledky z dnešního Poháru ICOKu, který měl samostatnou kategorii žáků. Na žebříček čtyřher si asi ještě nějaký čas počkáme, protože žáci byli zatím na jendom turnaji nejvíce tři, což na kategorii čtyřher nestačí. Pro vlastní kategorii čtyřher by muselo být aspoň šest řáků, kteří by vytvořili tři páry.

Pokud mají žáci obavy, že jich chodí málo, a že si nezahrají, platí pro ně pravidlo, že sejsou-li se apoň tři, amjí svoji kategorii a mimo to v rámci tohoto základního startovného jsou ještě losováni do kategorie Rekreant. Tím pádem mají záruku minimálního počtu zápasů ve skupině kategorie Rekreant (nejméně 4), dále nejméně jednoho zápasu v „pavouku“ a dále pak další dva zápasy v kategorii žáků.

V kategorii Rekreann si žáci špatně nevedlou. Příkladem může být David Lakatoš, který se probojoval až do finále soutěže útěchy, kde podlehl 1:3. Marek Feldera zase vyhrál jeden zápas ve skupině 3:0. Bilance žáků tedy není zase tak špatná, jak by na první pohled vypadalo, navíc žáci získávají hrou s lepšími hráči velké zkušenosti. Např. David Lakatoš prohrál ve skupině s Habou 0:3, ale když se s ním potkal znova ve finále soutěže útěchy, uhrál si na něj set a podlehl poměrně těsně 1:3.

Nelze opomenout ani fakt, že žáci hrají o hodnotné ceny sponzora našich turnajů Matchpoint a vítěz kategorie žáků získává poukaz na nákup sortimentu značky Stiga v prodejně Matchopintu v hodnotě 250,-- Kč a žák na druhém místě obdobný poukaz v hodnotě 150,-- Kč. Věřme tedy, že žáků bude na našich turnají přibývat.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha