Nabídka






Centrum zábavy Ďáblice pro veřejnost až od září 2015

Míla

27.5.2015

Informace

Přečteno: 3045


I přes veškerou snahu se rekonstrukce nestihne do původně zamýšleného termínu 5. 6. 2015. Proto se plně veřejnosti otevře Centrum zábavy Ďáblice až 2. 9. 2015.


Provizorní otevření Centra zábavy Ďáblice je plánováno na 20. 6. 2015, kdy zde má proběhnout Velká cena Ďáblic mládeže svými závěrečnými turnaji, která bude pokračovat i v neděli 21. 6. 2015. Podmínky budou ještě provizorní, ale doufáme že dostatečné na to, aby zde turnaje mohly proběhnout.

 

V posledním týdnu června hernu otestují hráči TTC Praha a to v pondělí, středu a čtvrtek oddíl mládeže, v pondělí rekreační oddíl a v pátek tréninkem registrovaný oddíl. Pro veřejnost je naplánovaný na středu turnaj Grand Prix Ďáblic v obvyklém čase od 18 hodin. Školní rok uzavře rekreační oddíl v pondšlí 29. 6. a opět se zde bude pracovat, i když už čistší práce. První víkendový turnaj pro dospělé plánujeme na státní svátek v pondělí 6. 7. a bude jím tradiční Prázdninový turnaj. na červenec jsou naplánovany celkem tři středeční turnaje Grand Prix a celkem tři víkendové turnaje (další dva vždy v sobotu). V srpnu se zde bude zřejmě celý měsíc opět pracovat, ale 29. 8. by měl proběhnout další tradiční turnaj Rozloučení s prázdninami. Od září by nás měl čekat už pravidelný provoz, obdobně jako byl v Karlíně.

 

Ještě zvažujeme, zda uspořádat v termínu od 13. do 17. 7. příměstský tábor zaměřený na stolní tenis. Bude-li nejméně šest zájemců, budeme to zvažovat.

 

V termínu od 20. do 24. 7. bychom rádi uspořádali trénink stolního tenisu pro veřejnost. Druhý plánovaný trénink v posledním týdnu v srpnu se možná neuskuteční kvůli pokládce linolea.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha