Nabídka






Nová koncepce turnajů v Centru zábavy Karlín

Míla

7.6.2014

Informace

Přečteno: 3314


Od září 2014 chystáme v Centru zábavy Karlín novou koncepci víkendových turnajů pro veřejnost.


Současný systém turnajů dobíhá nyní v měsících červen, červenec a srpen. Od září plánuje pořadatel těchto turnajů TTC Praha zaměřit turnaje více na mládež. Turnajů pro dospělé ubyde. Důvodem je, že nyní je v Praze a okolí turnajů pro veřejnost pro dospělé velké množství, každý týden 4 až 6 turnajů. Účast na turnasjůch v Centru zábavy klesá, tříští se mezi velký počet turnajů a nmezi turnaje jiných pořadatelů. Naproti tomů turnajů pro mládež je podsttaně méně.

Proto turnaje pro dospělé omezíme. Budou přiřazeny do dvou sérií, které budou obsahovat šest turnajů a finálový turnaj, tedy celkem 14 turnajů v rámci Velké ceny Centra zábavy Karlín a k tomu přibližně 4 až 10 samostatných turnajů, včetně dvojbojů šach – ping.

Pro každou kategorii mládeže uspořádáme v sezóně jednu sérii Velké ceny Centra zábavy Karlín, která bude obsahovat šest turnajů a finálový turnaj TOP 16.

Tímto systémem by se měly turnaje zatraktivnit. Bude jich pro jednotlivé věkové kategorii méně a budou seskupeny do sérií, v nichž budou za umístění hodnotnější ceny. V současné dobíhající sezóně se ukazuje, žýe je větší zájem o turnaje Grand Prix Centra zábavy v týdnu, které jsou takto řazeny do sérií. Tyto turnaje Grand Prix Centra zábavy zůstanou zachovány beze změny i v nadcházející sezóně.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha