Nabídka






Pozvánka do Centra zábavy na turnaje v únoru

Míla

3.2.2014

Pozvánky

Přečteno: 3597


V únoru vás zveme celkem na čtyři turnaje dvouher stolního tenisu pro veřejnost. Z toho víkendové jsou pouze dva (třetí se již konal) a další dva jsou ve středu.


O tomto víkendu se v Centru zábavy žádný turnaj nekoná, protože se účastníme se staršími žáky Zbraslavského poháru starších žáků.

V sobotu 15. 2. 2014 vás zveme na Zimní pohár. O tomto turnaji dvouher stolního tenbiosu ve třech výkonnostních kategorií najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=447.

Ve středu 19. 2. 2014 jste zváni na Únorovou Grand Prix Centra zábavy, o které najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=449.

V sobotu 22. 2. 2014 vás zveme na Zimní pohár, což je turnaj dvouher stolního tenisu pro veřejnost ve třech výkonnostních kategoriích, o kterém najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=448.

I v další středu 26. 2. 2014 jste zváni na turnaj, kterým je Zimní Grand Prix Centra zábavy, o které najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=450.

Doporučujeme využít těchto čtyř turnajů, protože v prvním březnovém víkendu opět zžejmě turnaj nebude, protože v souběhu s plánovaným 6. ročníkem Saša Cupu probíhá Grand prix nejmladších žáků a v případě, že se jej budou žáci TTC Praha účastnit, bude Saša Cup zrušen a nejbližší další turnaj bude až v neděli 9. 3. 2014 a bude jím Karlínský Cup dvouher a čtyřher, která se ale uskuteční pouze v případě nejméně čtyř předem přihlášených hráčů, protože na nedělních tuanjích bývá účast ještě slabší, než na sobotních.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha