Nabídka






TJ stolní tenis Praha bilancovala

Míla

16.5.2012

Informace

Přečteno: 3997


Tělovýchovná jednota stolní tenis Praha, která je provozovatelem Centra zábavy v pondělí bilancovala na své valné hromadě.


V pondělí 14. 5. 2012 měla TJ stolní tenis Praha svoji valnou hromadu. Zde zazněla zpráva o činnosti a zpráva o hospodaření. Protože pingpiong není výdělečným sportem, nebyla bohužel zpráva o hospodaření příliš veselá. Herna se ale zarím stále drží nad vodou.

Došlo ke schválení rozpočtu na rok 2012 a plánu činnosti. Dále byla provedena výměna ve výboru TJ a schválena výroční zpráva za rok 2011. Novou smlouvu má herna uzavřena už na školní rok 2012- 2013. Její podmínky dávají šanci herně na rozumnou existenci, kdy by opět část prací pro hernu mohla být honorována a nemusely by být odvyslé pouze od práce dobrovolníků.

V herně hraje nejvíce oddíl stolního tenisu TTC Praha, který zde má rekreační oddíl, šest týmů hrající soutěže Pražského svazu stolního tenisu a tréninky mládeže. TTC Praha zde navíc pořádá každý týden jeden až dva turnaje pro veřejnost, jejichž roční návštěvnost je úctyhodná. Turnaje probíhají ve třech výkonnostních kategoriích a za poslední rok se v nejsilnější kategorii A vystřídalo celkem 139 hráčů, z nich někteří chodí opakovaněNejpilnější z nich se zúčastnil 46 turnajů. V kategorii B prošlo turnaji za poslední rok celkem 105 hráčůn z nichž nejpilnější absolvoval 22 turnajů. A nejslabší kategorií C prošlo za poslední rok 44 hráčů, z nichž nejpilnější jich absolvoval 12.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha