Nabídka






Optimalizace cen v Centru zábavy

Míla

16.2.2012

Informace

Přečteno: 4432


Stále složitější ekonomická situace nás nutí k průzkumu poptávky a následné optimalizaci cen, která přináší na jedné straně menší zlevnění některých služeb, ale na druhé straně menší zdražení jiných služeb.


Rozdíly cen, které přináší tato optimalizace cen, která vstupuje v platnost dnešním dnem, jsou maximálně do 5,-- Kč. Účelem optimalizace je zefektivnění činnosti herny, která nyní již běží z 90% na dobrovolnické bázi, protože herna nevydělá na svoji obsluhu. Proto se snažíme maximálně snížit zátěž obsluhy, aby si obsluhující perzonál mohl v dodbě, kdy zde má službu aspoň zahrát nebo si dělat jinou práci. K tomu vede i mírné zdražení jedné hodiny hry o 5,-- Kč na úkor souvislé hry na 2 hodiny, která je nyní výhodnější. Mírně např. zlevnila hra na tréninkovém robotu.

Ceník dále zohledňuje to, že již všechny stoly a síťky v herně byly obnoveny za kvalitnější, takže příplatek na obnovu stolů je jednotný 20,-- Kč. Příplatek neplatí ti, kdo přispěli na obnovu vybavení formou daru nejméně částkou 500,-- Kč. Řady těchto členů můžete stále rozšířit, protože obnovujeme ještě i další vybavení. Údržbu potřebuje robot i ohrádky.

Aktuální cení za hru stolního tenisu najde pod odkazem stolní tenis.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha