Nabídka






Na Floře s koncem roku končíme

Míla

28.12.2011

Informace

Přečteno: 3913


Centrum zábavy Flora končí 31. 12. 2011. V lednu 2012 budeme balit a dokončovat pouze některé závazky, jako bude doběh tréninku žáků do půlky ledna. Potom bude vše přesunuto do Karlína.


Posledním dnem plného provozu je v Centru zábavy čtvrtek 29. 12. 2011, kdy po tréninku žáků proběhne Davidův Stiga GP CZ Flora. Provoz bez rezervací bude do 20 hodin, popř. do skončení turnaje, bude-li turnaj trvat déle.

V pátek, sobotu a neděli je zavřeno. V tzv. útlumovém provozu, který bude trvat do 15. 1. 2012 bude zavřeno v pondělí, kdy zde hrál od 17 hodin rekreační oddíl TTC Praha, který se vrací do CZ Karlín.

V úterý a čtvrtek bude otevřeno od 15 hodin, následně proběhne od 16 do 18 hodin trénink žáků a potom bude pro zájemce, kteří si stůl rezervují předem otevřeno do 19 až 20 hodin.

Ve středu bude zavřeno, protože to stejně skoro nikdo nechodil hrát.

Ve čtvrtek 5. 1. 2012 zde proběhne již avizovaný Novoroční GP CZ Flora, který bude definitivně posledním turnajem v CZ Flora.

Balit zařízení budeme v úterý a čtvrtek před a po tréninku žáků. To bude hlavní náplní obsluhy. Proto doporučujeme rezevace, protože bude-li o vás obskluha vědět, zorganizuje si práci tak, aby cca 10 minut před začátkem vaší hry byly v recepci nebo v slyšitelnosti zvonku. Rovněž negarentujeme plný počet stolů, protože některé stoly budou odprodány. Nabídku s cenami zveřejníme v prvním týdnu v lednu. Do Karlína se budou převážet pouze stoly č. 1 a 2, které zůstanou v provozu do poslední chvíle.

Samotné stěhování je plánováno na třetí týden v lednu, kdy odvezeme vše a provoz zde skončí definitivně a úplně. Kdo bude mít zájem hrát i potom, může hrát v Centru zábavy Karlín, Sokolovská 96a, Praha 8 (cca 200 m od stanice metra Křižíkova).

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha