Nabídka






První letošní kemp stolního tenisu byl zakončen kontrolním turnajem

Míla

15.7.2011

Reportáže

Přečteno: 4204


Od pondělí do pátku probíhal již třetím rokem v Centru zábavy kemp stolního tenisu, letos pod vedením trenéra Vojty Košáka.


Kemp začal v pondělí a opět se trénovalo dvoufázově – dopoledne od 10 do 12 hodin a večer od 18 do 20 hodin. Volná místa na trénincích byla otevřena volně příchozím, což někteří hráči zejména večer využívali.

Celého kempu se zúčastnilo šest hráčů, večer většinou trénovalo osm hráčů. Poslední trénink, který byl v pátek večer, proběhl tradičně kontrolní turnaj účastníků kempu. Dle očekávání vyhrála Martina Kotlánová, která chodila trénovat pouze večer a je hráčkou divize žen. Druhé místo dle očekávání obsadil Jarda Poulíček, nový hráč TTC Praha. Třetí skončil Mirek Mikšátko, který si vyřizuje přestup do TTC Praha ze Sokola Nusle.

Turnaje se zúčastnilo sedm hráčů, kteří hráli systémem každý s každým.

Výsledky:
Mirek – Tomáš 3:0, Lukáš – Martina 0:3, Mikuláš – Jarda 0:3, Martina – Mikuláš 3:0, Tomáš – Lukáš 0:3, Míla – Mirek 1:3, Lukáš – Míla 0:3, Mikuláš – Tomáš 3:0, Jarda – Martina 1:3, Tomáš – Jarda 0:3, Míla – Mikuláš 3:0, Mirek – Lukáš 3:1, Mikuláš – Mirek 0:3, Jarda – Míla 3:0, Martina – Tomáš 3:0, Míla – Martina 0:3, Mirek – Jarda 0:3, Lukáš – Mikuláš 3:0, Jarda – Lukáš 3:0, Martina – Mirek 3:0, Tomáš – Míla 0:3

Pořadí turnaje
1. Martina Kotlánová (Sokol Stodůlky – divize žen), 2. Jarda Poulíček (TTC Praha – 6. třída), 3. Mirek Mikšátko (zatím Sokol Nusle – nehrající), 4. Míla Fuček (TTC Praha – 6. třída), 5. Lukáš Moravec (TTC Praha – 6. třída), 6. Mikuláš Dio (TTC Praha – žáci), 7. Tomáš Veselý (neregistrovaný)

Účastníci podali v turnaji celkem pěkné výkony, dost se zlepšil Tomáš, který přišel na kemp jako úplný začátečník. Dramatický by i zápas Míly s Lukášem, kde Míla vedl 2:0, ale od třetího setu vedl Lukáš a vypadalo to, že bude průběh zápasu obracet. Míla dokázal v koncovce vyrovnat a set v kterém dlouho prohrával otočit a zápas dovést do vítězného konce bez ztráty setu.

V Centru zábavy proběhne ještě druhý kemp od 8. do 12. 8. 2011, na kterém jsou ještě volná místa. Hlásit se můžete v recepci Centra zábavy a to od pondělí do čtvrtka od 17 do 21 hodin, kdy si můžete vyzvednout přihlášku, vyplněnou ji odevzdat a kemp rovnou zaplatit. Jeho cena je 1.600,-- Kč. Trénovat bude opět Vojtěch Košák, hráč 3. ligy za Lokomotivu Vršovice.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha