Nabídka






Od prázdnin bude mít Centrum zábavy druhou provozovnu na Floře

Míla

12.5.2011

Informace

Přečteno: 4227


Od července otevíráme druhou provozovnu Centra zábavy u metra Flora. Původně plánované stěhování se odkládá nejméně na dobu do konce roku.


Včera jsme podepsali dodatek ke smlouvě prodlužující nájem v Karlíně do 31. 12. 2011. Protože prodloužení nebylo jisté, podepsali jsme v dubnu 2011 smlouvu na nebytový prostor v Čáslavské 5 na Praze 3. Na přechodnou dobu budeme mít tedy dvě provozovny.

V Karlíně bude otevřeno od pondělí do čtvrtka a některé pátky a budou zde probíhat sobotní (výjimečně nedělní turnaje). V pondělí a středu zde bude otevřeno od 14 hodin, v úterý a čtvrtek pravděpodobně později – od 16 nebo 17 hodin. Tréninky mládeže od 15.30 do 17 hodin zde zůstanou zachovány.

Na Floře bude od 14 hodin otevřeno v úterý a čtvrtek, naopak později v pondělí a středu. Pondělí zde bude klubovým dnem pro rekreační oddíl, takže zřejmě pro veřejnost na Floře v pondělí nebude. V úterý a čtvrtek zde zkusíme rozjet tréninky mládeže, které budou pravděpodobně od 16 do 18 hodin. Po nich bude otevřeno pro veřejnost, dále yb zde měl hrát jeden až dva týmy TTC Praha mužů a tým TTC Praha žen.

Týmy TTC Praha mužů A až D budou hrát v Karlíně, kde zůstanou i týmy dorostu a páteční tréninky mužů, žen a dorostu.

Turnaje Grand Prix hrané ve všechní dny budou hrány pouze mimo sezónu a budou pořádány podle okolností jak v Karlíně tak na Floře. Akce, které budou nepingpongové nebo v kombinaci pingpong s jinou činností, budou na Floře. Tam se tedy přesunou všechny šachové turnaje a víceboje (pingpong, šipky a stolní fotbal).

Prázdninový provoz počítá s tím, že většina turnajů proběhne o víkendech v Karlíně, kde se uskuteční také oba kempy stolního tenisu. Na Floře plánujeme uspořádat několik turnajů ve všední dny – první Prázdninová Stiga Grand Prix se bude konat na Floře už ve čtvrtek 7. 7. 2011. Jak zajistíme prázdninový provoz ještě upřesníme, je možno, že mimo období konání kempů nebou obě herny v provozu každý den.

V průběhu června počítáme s tím, že bude upravena internetová stránka Centra zábavy tak, že bude mít společnou část a samostatné podsekce pro Karlín a Floru. Akce a zprávy budou tříděny podle jednotlivých lokalit, přičemž ve společné sekci buodu všechny.

V herně v Karlíně zůstane 7 stolů (6 v hale + sedmý v samostatné místnosti a robot), na Floře budou čtyři stoly pro pokročilé až závodní hraní a dva stoly na chodbě pro začátečnické hraní s menším místem kolem stolů do stran. Na Floře bude možno hrát i squash. Prodej sportovních potřeb a občerstvení bude v Karlíně i na Floře a v obou provozovnách bude možno využít Bony CZ, které jsou jako ceny v našich turnajích. Přenosné budou i případné permanentky.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha