Nabídka






Posilujeme úklid herny

Míla

9.3.2011

Informace

Přečteno: 4352


Na žádost některých hráčů posilujeme úklid v herně, čímž se zkvalitní nabízené služby.


Počínaje průběhem tohoto týdne posilujeme úklid v herně. Pro toto posílení vytváříme speciální fond, protože současné výnosy herny bohužel toto rozšíření neumožňují. Z tohoto důvodu s platostí od středy 9. 3. 2011 zvyšujeme cenu za hodinu a stůl ve všech cenových pásmech o 5,-- Kč. Za toto malé zvýšení ceny vám nabídneme výrazně lepší úklid v herně.

Bohužel cedule s prosbou o to, aby po sobě návštěvníci uklízeli, které jsme v herně před několika měsíci rozmístili, zůstaly bez odezvy. V herně zůstává každý den poměrně dost pohozených PET lahví dopitých i nedopitých, plechovky od piva či jontových nápojů, prasklé míčky, obaly od tatranek apod. Jedinou cestou, jak vyjít vstříc požadavkům na čistotu je toto zvýšení ceny, které je v podstatě zanedbatelné a bude vykompenzováno vyšším komfortem. Celá tato částka bude vynaložena na zvýšení kvality úklidu.

Pokud by někomu z finančích důvodů činilo toto zvýšení velké problémy, je možno se domluvit na brigádách na úklid, které by byly zhruba jednou měsíčně a odlehčit tak nákladům za úklid. Od hráčů, kteří by se těchto brigád pravidelně účastnily, by potom příplatek 5,-- Kč na úklid nebyl vybírán.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha