Nabídka






Dva víkendové turnaje v Centru zábavy

Míla

24.1.2011

Pozvánky

Přečteno: 4320


O nadcházejícím víkendu vás zveme hned na dva turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost do Centra zábavy.


V sobotu 29. 1. 2011 se koná v Centru zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 (cca 200 m od stanice metra Křižíkova) Robinův Stiga turnaj, což je turnaj dvouher stolního tenis pro veřejnost ve třech výkonnostních kategoriích. Podrobnosti o tomto Turnaji najdete zde. Jde o druhý ročník tohoto turnaje, jehož prvního ročníku se 30. 1. 2010 zúčastnilo 37 hráčů. Nejsilnější kategorii Elite za účasti 20 hráčů vyhrál Petr Ovsenák, kategorii Oprtimum při účasti 14 hráčů vyhrál Štěpán Remunda a vítězem kategorie Standard se při účasti 14 hráčů stal Petr Chlumský.

V neděli 30. 1. 2011 se můžete zúčastnit Zimního Stiga turnaje čtyřher a dvouher, který s ekoná ve dvou výkonnostních kategoriích. Podrobnosti o turnaji najdete zde. Dopoledne se hraje silnější kategorie Rekreant A – Elite, která začne čtyřhrami, které jsou hlavní kategorií a na ně navážou dvouhry. Obdobným způsobem se bude hrát od 13 hodin v kategorii Rekreant B – Optimum.

V tomto týdnu také pokračuje ve středu 26. 1. 2011 druhým turnajem série turnajů Grand Prix Centra zábavy. Podrobnosti o turnaji najdete zde. Jde o turnaj pro veřejnost. Prvního turnaje této série se zúčastnilo 19 hráčů a měl kvalitní úroveň. Turnaj se hraje dvoustupňovým systémem s postupem do dvou pavouků, v nichž se dohrává pořadí, takže si dobře zahrají silnější i slabší hráči.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha