Nabídka






Od podzimu se upraví některá turnajová kritéria

Míla

3.8.2010

Informace

Přečteno: 4324


Vzhledem k tomu, že někteří registrovaní hráči mají herní úroveň odpovídající naší kategorii Rekreant B – Optimu i nižší, upravujeme kritétia pro registrované hráče.


Od září bude moct registrovaný hráč, který po nejméně třech turnajích v kategorii Rekreant A – Elite nedosáhne průměru na turnaj 40 bodů, požádat o výjimku a startovat i v kategorii Rekreant B – Optimum. Kontrolní stav pro trvání této výjimky bude, že buď nedosáhne na žebříčku Rekreant A – Elite průměr vyšší než 40 bodů na turnaj a nebo nedosáhne na žebříčku Rekreant B – Optimum průměr na turnaj vyšší, než 60 bodů na trunaj.

Bude-li chtít registrovaný hráč startovat v kategorii Rekreant C – Standard, nebude smět mít v kategorii Rekreant B – Optimum průměr na turnaj vyšší, než 30 bodů na turnaj. Kontrolní stav pro trvání této výjimky bude, že buď nedosáhne na žebříčku Rekreant B – Optimum průměr vyšší než 30 bodů na turnaj a nebo nedosáhne na žebříčku Rekreant C – Standard průměr na turnaj vyšší, než 80 bodů na trunaj.

K trvání výjimek stačí splnění jedné z podmínek, což ale znamená, že pokud hráč jednu podmínku nebude splňovat, musí účastí ve vyšší kategorii dokázat, že nesplňuje druhou podmínku a má na trvání výjimky nárok.

Nadále budou platit výjimky pro žáky a hráče nad 70 let, kteří budou posuzováni podle své výkonnosti. Pro všechny hráče platí, že v kategorii Rekreant C – Standard nemohou starovat, je-li jejich průměr na turnaj v kategorii Rekreant B – Optimum vyšší než 40 bodů na turnaj a že v kategorii Rekreant B – Optimum nemohou startovat hráči, jejichž průměr v žebříčku Rekreant A – Elite na jeden turnaj je 100 nebo vyšší (a to ani žáci ani hráči starší 70 let). Pro registrované hráče (s vyjímkou žáků a hráčů nad 70 let je toto kritérium přísnější – 40 bodů průměr v žebříčku Rekreant A – Elite pro možnost startu v Rekreant B – Optimum a 30 bodů průměr v žebříčku Rekreant B – Optimum pro možnost startu v Rekreant C – Standard.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha