Nabídka






Režim prázdninových tréninků a rezervací

Míla

22.6.2010

Informace

Přečteno: 4295


Protože se blíží prázdniny a vzrůstá počet dotazů na možnost volného hraní v herně o prázdninách i na skupinové tréninky o prázdninách, uveřejňujeme závazný režim, který bude uplatňován o prázdninách.


Prioritou číslo 1 jsou pro hernu kempy a prioritou číslo 2 skupinové tréninky. Ty jediné jsou schopny spolu s turnaji umožnit vydělat 45.000,-- Kč v každém z prázdninových měsíců, které potřebujeme na provoz herny. V této částce není odměna za provoz recepce, která bude o prázdninách obsluhována na dobrovolnické bázi.

Všechny stoly v hale jsou nyní předrezervovány pro kempy a skupinové tréninky. Toto přednostní právo ale končí 7 dní před konáním. Z toho vyplívá, že stoly na volné hraní je možno rezervovat 7 dní dopředu. Budete-li hrát např. ve středu 7. 7., můžete si rovnou zamluvit stůl i na středu 14. 7. Ne ale na středu 21. 7., kde zatím bude mít pedrezervaci skupinový trénink.

Máte-li zájem o skupinové tréninky a víte-li, které dny budete v Praze a chtěli byste trénovat, rezervujte si tréninky co nejdříve v recepci, kde jsou archy s volnými políčky. Na každý trénink je nyní volno 12 míst. Sedm dní před tréninkem jsou ale uvolněny rezervace stolů pro volnou hru a rezervací každého stolu v době tréninku klesá kapacita tréninku o 2 místa. Paradoxně s etak může stát, že 2 dny před tréninkem už nemusí být n atréninku voloné místo a přitom tam budou přihlášeni třeba jenom 4 účastníci, ale další 4 stoly v hale si někdo zarezervuje pro volné hraní. Nepodceňujte prosím tuto skutečnost a rezervujete si tréninky včas.

V době kempů mají přednost účastníci, kteří mají zájem o celý kemp, tedy dopolední o odpolední trénink. Zde paltí to, že v případě dostatčného zájmu, můžou večer trénovat dvě skupiny. Bude-li např. na kemp přihlášeno 10 zájemců a další 4 budou přihláěeni na trénink mimo kemp, bude odpoeldní trénink kempu pro 10 účastníků kempu od 17 do 19 hodin a po té bude další trénink od 19 do 21 hodin pro další 4 zájemce. Budou-li ale tito další zájemcio jenom tři, nevyplatí se pro ně dělat samostatný trénink, protože minimální počet jsou 4 účastníci. V tom případě by byly tréninky kempu od 18 do 20 hodin a na ně by mohli první dva přihlášení zájemci mimo kemp a třetí zájemce mimo kemp by měl již smůlu. Tato situace může reálně nastat na kempu od 12. do 16. 7., na který je již nyní přihlášeno 9 účastníků, z nichž 8 již má kemp i zaplaceno. Nepodceňujte tedy prosím tuto situaci, protože počínaje úterkem 6. 7., kdy bude víkendový turnaj, budou volné stoly v tomto týdnu otevřeny pro neorganizovanou veřejnost, která může kapacitu ještě snížit. Kempy a tréninky jsou prioritami a uděláme vše pro to, abychom uspokojili popotávku. Ta ale musí přijít včas.

Minimální počet účastníků skupinového tréninku jsou 4, protože jinak by se nevyplatilo platit trenéra. Při tomto počtu je trénink nepatrně ztrátový (asi o 5,-- Kč za hodinu a stůl). Samozřejmě plně obsazený trénink 12 hráči přináší naopak herně zisk, který jí pomůže přežít prázdniny. Proto mají skupinové tréninky přednost. U kempů, které jsou dvoufázové, je jejich výhodnost ještě dvojnásobná, protože hráči trénují (a tedy úplatí herně stoly) i dopoledne.

Pokud máte zájem o tréninky ve dnech 7. a 8. 7. nebo v době kempu od 12. do 16. 7. 2010, neměli byste s přihlášením déle otálet. Stoly na 7. až 8. 7. je možno rezervovat už od pondělí 28. 6. 2010 a tréninky se v těchto dnech usluteční pouze tehdy, budou-li na ně přihlášení alespoň 4 zájemci. V termínu kempu se o struktuře tréninků rozhodne nejpozději v pondělí 12. 7. ráno v cca 9.30 hodin, kdy kemp začíná. Bude-li větší poptávka a budeme-li ji znát dopředu, rádi se jí přizpůsobíme. Přijde-li tato poptávka až na poslední chvíli, bohužel už místo nebude, protože účastníci kempu dostanou časy tréninků právě při ranním zahájení v pondělí.

Na prázdninové tréninky se můžete hlásit už nyní a to telefonicky nebo osobně v recepci. Neodkládejte to prosím. Děkujeme za pochopení.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha