Nabídka






Zveme vás na 2. ročník Letního Stiga turnaje

Míla

21.6.2010

Pozvánky

Přečteno: 4627


Léto je tady a pak vás Centrum zábavy zve na poslední turnaj ve stolním tenisu dvouher pro veřejnost v tomto školním roce.


V sobotu 26. 6. 2010 se rozloučíme se školním rokem posledním předprázdninovým turnajem dvouher stolního tenisu, kterým je v Centru zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 (cca 200 m od stanice metra křižíkova) Letní Stiga turnaj.

Prvního ročníku tohoto turnaje se v silnější kategorii Rekreant A – Elite (tehdy Profi) stal Aleš Petřík a v slabší kategorii Rekreant B – Optimum (tehdejší Rekreant) vyhrála Sylva Plášková. Nejslabší kategorie Rekreant C – Standard se v té době ještě nehrála.

Přijďte se rozloučit na tento turnaj se školním rokem. O prázdninách totiž turnajů bude méně, nebudou každý víkend. Více informací o tomto turnaji najdete zde.

Pokud někdo nemůže o tomto víkendu v sobotu, ale má volnou neděli, připomínáme, že v neděli 27. 6. 2010 se v Centru zábavy koná Sportovní den Magazínu eKamarád. Jde o trojboj, jehož součástí je také stolní tenis a dále stolní fotbal a šipky. Podrobnosti najdete zde.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha