Nabídka






Rodinná liga stolního tenisu v Praze

Míla

4.1.2009

Různé

Přečteno: 4857


S otevřením Centra zábavy vzniká i nová rekreační soutěž ve stolním tenisu pro pražské rodiny.


TTC Praha vyhlašuje v rámci Pražské ligy stolního tenisu rodinnou ligu, která bude mít dvě kategorie.

Rodiná liga je určena rodinným družstvům, které musí mít nejméně dvě generace. Jako rodina jsou uznány i vztahy sourozenecké a vztahy bratranec – sestřenice či strýc – teta. Družstva jsou tříčlenná až čtyřčlenná, přičemž mohou mít 4 až 5 náhradníky (max. registrováno 8 osob). Hrát se bude systémem 9 dvouher (ty hrají 3 hráči z každého družstva) a jedné čtyřhry (mohou hrát dva z hráčů, kteří hrají dvouhry, nebo jeden z těchto hráčů s jiným hráčem a nebo zcela dva jiní hráči). V této soutěži se nerozlišují hráči podle pohlaví.

Rodinná liga MIX je určena rodinným družstvům, které musí mít nejméně dvě generace a musí za ně hrát nejméně jedna žena. ako rodina jsou uznány i vztahy sourozenecké a vztahy bratranec – sestřenice či strýc – teta. Hraje se systémem čtyř dvouher mužů, jedné dvouhry žen, jedné čtyřhry mužů a smíšené čtyřhry. Při tom dvouhry mužů hrají dva hráči z družstva. Ve smíšené čtyřhře může hrát stejná žena, která bude hrát dvouhru žen, ale nemusí. Podobně ve čtyřhře mužů mohou hrát stejní hráči, kteří budou hrát dvouhry, ale mohou zde hrát i jiní hráči.

Pražská liga bude vedle rodinné ligy obsahovat i firemní ligu, kde budou jedno družstvo tvořit hráči z jedné firma a bude se hrát stejným systémem jako Rodinná liga a dále firemní ligu MIX, která bude obdobou rodinné loigy MIX.

Dále bude Pražská liga ještě obsahovat Ligu neregistrovaných, která bude mít rovněž dvě varianty jako rodinná liga. Zde budou moct být libovolně zvolení hráči, kteří ale nesmí být registrování svazem stolního tenisu a hrát závodně.

Pražská liga připravuje svoji internetovou stránku, o jejímž spuštění vás budeme informovat. Na ní se budete moct do lig přihlašovat.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha