Nabídka






Připraven prázdninový program herny

Míla

1.6.2010

Informace

Přečteno: 4230


Připravili jsme pro vás prázdninový program, o němž bude herna otevřena pro veřejnost od pondělí do čtvrtka od 17 do 21 hodin, budou probíhat skupinové tréninky, proběhnou dva kempy a bude i několik víkendových turnajů.


V menu v sekci tréninky již najdete termíny a ceny skupinových tréninků stolního tenisu, včetně termínů a toho, kdo je vede. Vystřídají se trenéři Martin Rejent a Václav Hrabě. Cenově zvýhodněný je trénink 7. a 8. 7., kdy je zkrácený týden po svátcích. Jinak jsou v ostatních týdnech tréninky žazeny do cyklů po 4 dnech (v týdnech, kdy probíhají kempy i po 5 dnech), řičemž celé tyto cykly jsou zvýhodněny. Jinak samostatný trénink stojí 200,-- Kč, tréninky 7. a 8. 7. jsou po 180,-- Kč, oba za 350,-- Kč.

V termínech 12. až 16. 7. a 2. až 6. 8. probíhají tréninkové kempy, o nichž se více dočtete v menu pod odkazem Kempy stolního tenisu. Volná místa na jjeich odpoledních tréninzích budou otevřena jako samostatné tréninky. Kempy jsou již z poloviny zaplněny, na každém zbývá 6 volných míst.

O prázdninách budou i víkendové turnaje pro veřejnost. V červenci proběhnou dva a v srpnu čtyři.

Herna bude v notmálním režimu otevřena až do čtvrtka 1. 7. 2010. Potom bude zavřeno od pátku 2. 7. do pondělí 5. 7., kdy je státní svátek. Na státní svátek 6. 7. bude otevřeno a bude probíhat turnaj. Od 16. 8. se počítá s náběhem na normální provoz, kdy bude otevřeno od 15 hodin do 21 hodin. Provoz v těchto dvou posledních týdnech bude ještě upřesněn v průběhu prázdnin.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha