Nabídka






Brigády Herna sobě

Míla

8.11.2009

Výzvy

Přečteno: 4581


Vyhlašujeme brigády na uskutečnění toho, co je potřeba udělat a na co herna nemá peníze, protože stolní tenis je levným sportem, která jen stěží pokrývá své náklady.


Naše herna stolního tenisu se sice stále drží „nad vodou“, ale nejenom, že neprodukuje žádný ziska, ale ani nemumožňuje uhradit všechny potřebné služby. Např. obsluha v recepci je hrazena jenom částečně a podobně ani není na některé úklidové či jiné práce. Proto vyhlašujeme dvě brigády v rámci akce Herna sobě, kdy doufáme, že pomohou ti, kterým záleží na tom, aby herna dále fungovala, a nezanikla, jako zanikají jiné herny stolního tenisu v Praze. Jde totiž o neziskový projekt, který funguje hlavnmě díky dobrovolnické práci, bohužel zatím z 99% pouze mojí.

Začala nám zima a potřebujeme utěsnit okna, kterými uniká teplo. Máme nakoupeno těsnění do oken. Okna v šatnách a spodní malá okna v místnosti u stolu č. 7 jsme již utěsnil, protože toto šlo bez pomoci v jednom člověku. Velká okna v hale a okna druhé řady odspodu u stolu číslo 7 jeden člověk sám neutěsní, protože je potřeba, aby druhý člověk okno přidržel a jeden nalepil samolepící těsnění.

Na týden od 9. listopadu vyhlašujeme brigádu na lepení těsnění v hale. To může probíhat postupně v době, kdy to umožní provoz v hale. Vždy stačí jedne dobrovolník, který mi okno přidrží, abych na něj mohl těsnění nalepit. U tohoto dobrovolníka je třeba, aby byl schopen udržet váhu cca 10 až 15 kg (odhaduji, že tolik váží vyklopené velké okno do vodorovné polohy).

Hlavní část lepení těsnění by měla proběhnout v rámci hracího dne pondělního oddílu v době od 17 do 19 hodin (přednostně na oknech u stolu č. 6, kde hraje od 18 hodin PPK Ruzyně). Další lepení je možno dohadovat individuelně v průběhu týdne a to na úterý 14 až 17 hodin a čtvrtek 14 až 17 hodin, kdy je v hale téměř nulový provoz. Naopak nevhodné jsou časy v pondělí a středu od 15 do 17 hodin, kdy v hale trénují žáci a samozřejmě i celé pásmo MAXI, kdy je herna většinou plná a hraje se na všech sedmi stolech. Nevhodná doba je i po 20 hodině, kdy je venku tma a je na lepení špatně vidět a nevíc jde do herny už celkem chladný vzduch.

Dále s námi spolupracuje TJ ORS, která má klubovnu Na Bitevní pláni (kousek od metra C Vyšehrad), kterou nyní už nevyužívá a chce přesunout své aktivity k nám do Centra zábavy, což bude pro Centrum zábavy příjem za činnosti v době, kdy je nevyužito. Potřebujeme ale tuto starou klubovnu vyklidit – sundat ze zdi skříňky a s dalšími věcmi přestěhovat do nedaleké klubovny Informačního centra oddílů a klubů (cca 400 m). Tato brigáda je naplánována na pátek 20. 11. 2009 od 17 hodin. Je to jeden z mála možných termínů, kdy mohu brigádu zorganizovat, protože v Centru zábavy je zavřeno a jde o odpoledne. Opět potřebujeme brigádníky, kteří udrží 10 až 15 kg (držení a sundavání skříněk). Zájemci, nechť se prosím hlásí v recepci. Na uskutečnění jsou potřeba nejméně tři lidi. Hodí se i lidi slabší, kteří mohou balit nádobí, které zde je (talíře a hrnečky) do novin a krabic, které je třeba také sehnat.

Za pomoc jsme schopni nabídnout startovné na některé turnaje zdarma či slevy na hru (50% v slabém provozu, což znamená, že brigádník by hrál zadarmo, svoji polovinu by si zaplatil pouze jeho spoluhráč). Pomůžete nám ušetřit peníze, které by nám mohly brzy citelně chybět? Zateplením oken ušetříme za plyn, vyklizením klubovny se peníze, které platí TJ ORS za starou klubovnu, stanou příjmem Centra zábavy, aniž by se tím zvýšily provozní náklady.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha