Nabídka






Hrajete rádi pingpong a nemáte s kým?

Míla

17.9.2009

Pozvánky

Přečteno: 4342


Hrajete-li rádi stolní tenis, ale nemáte spoluhráče, můžete využít některého z náborů oddílů TTC Praha, které hrají v naší herně stolního tenisu v Karlíně.


Největší tradici má pondělní rekreační oddíl TTC Praha, který už od roku 1992 hraje každé pondělí od 17 do 21 hodin. V tomto oddílu probíhá dlouhodobá soutěž jednotlivců nazvaná Liga TTC Praha, která s ehraje dvoukolově systémem každý s každým a je rozdělena podle výkonnosti. Mimo to se hrají i jendorázové turnaje, které se odehrají za jeden hrací den. Výkonnost je zde dosti široká, takže výkonnostně odpovídající spoluhráče si tu k sobě najde každý. Rovněž i věkové roumezí je od 14 do 84 let a hrají zde muži i ženy. V tuto chvíli probíhá nábor, jehož záměrem je obsadit poslední 4 volná místa.

Další rekreační oddíl stolního tenisu se pokouší TTC Praha rozeběhnout ve středu. Zatím se to moc nedaří. Loni zde bylo šest hráčů, kteří ale postupně odpadli. Letos zde jsou zatím hráči tři. Hraje se od 18 do 20 hodin. Vzhkledem k malému počtu členů oddíl zatím nemá turnaje ani Ligu TTC Praha jako pondělní oddíl. Jeho výhodou je pro lepší hráče to, že v pondělním oddílu by museli projít jednu sezónu v nižší lize se slabšími hráči. Tento oddíl se nyní teprve formuje. Jsou zde hráči spíše střední až pokročilé výkonnosti.

Kdo shání spoluhráče, ale nemůže hrát pravidelně v jeden den a jednu hodinu, tomu je určena CZ liga. Ta se hraje po dobu jedné sezóny systémem každý s každým dvoukolově a termín sehrání zápasu si hráči domlouvají individuálně. Jedno kolo (zápas) je vypsáno vždy na jeden týžden, v polovině ligy budou volná kola na dohrávky zápasů, které se z nějakých důvodů nestihly odehrát v určeném termínu. CZ liga právě nyní nabírá nové hráče a spuštěna by měla být od října.

Pro žáky má TTC Praha oddíl žáků, kteří trénují v pondělí a středu od 15 do 16.30 hodin. I tento oddíl provádí nábor nových členů.

Hrajete pouze o víkendech? Pak vám můžeme nabídnout naše víkendové turnaje pro veřejnost, které jsou nyní již ve třech výkonnostních kategoriích. Jejich nabídku najdete v levém sloupci pod odkazem Kalendář akcí.

Pokud vás některá z těchto akvit zaujala, kontaktujte nás prosím v recepci Centra zábavy od pondělí do čtvrtka od 14 do 21 hodin. Upozorňujeme, že v pondělí je provoz recepce omezen, trvalá obsluha je v ní do 15 hodin a po té po 20. až 21. hodině.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha