Nabídka






Změny, které nás čekají v turnajích od září

Míla

31.8.2009

Informace

Přečteno: 4494


Přinášíme vám souhrnně změny v sytsému turnajů platné od září, které již v různých částech naší www stránky můžete najít.


Největší změnou v turnajích je časový posuv jednotlivých kategorií, včetně toho, že přibyla navíc kategorie Začátečník. Z důvodu plynulosti turnajů jsme odbourali souběh kategorií Rekreant a Profi. Turnaje jsou roztažené až do odpoledne, kdy byla herna po turnaji využita veřejností jen zcela minimálně. Změny budou reativně nepravidelné, prootže někteří hráči z kategorie Profi chtějí hrát dopoledne, jiní naopak odpoledne a stejně je tomu u hráčů kategorie Rekreant. Přecházíme tedy na kompromisní řešení – časy jednotlivých kategorií se budou střídat. U turnajů, kde budou pouze dvouhry, bude časový posuv menší – zkusíme dvě hodiny.

Věnujte tedy pozornost u každého turnaje údaji o času vaší kategorie. Není pravda, že v sobotu bude vždy dopoledne Profi a odpoledne Rekreant nebo obráceně. Dále bude kladen větší důraz na dodržení času prezence, aby se turnaj stihl skončit do doby, než začne turnaj násleující kategorie.

Další změnou je nová kategorie Začátečník a tím o rozšíření omezení pro kategorii Rekreant. Pro jednotlivé kategorie platí následující:

Profi
Tato kategorie je určena výkonnostním rekreačním hráčům amohou v ní bez omezení startovat i všichni registrovaní hráči.

Rekreant
V kategorii Rekreant mohou hrát rekreační neregistrovaní hráči a hráči hrající PRST (nebo obdobnou městskou soutěž v jiném městě) pouze od 4. třídy včetně níže a nesmí být vůbec na žebříčku ČAST (nulová tolerance).

Od 1. 9. 09 platí doplňující podmínka, že hráč nesmí být do 6. místa na žebříčku Profi a mít vyšší bodový průměr na žebříčku profi než 100 včetně.

V kategorii Rekreant mohou bez omezení startovat hráči nad 70 let včetně. Individuelně sem mohou být zařazeni i žáci s registrací ČAST s nižší výkonností.

Začátečník
V kategorii Začátečník mohou hrát rekreační nevýkonnostní hráči, kteří nehrají PRST ani jinou obdobnou městskou soutěž v jiném městě. Nesmí být dále do 10. místa na žebříčku Rekreant a mít na žebříčku Rekreant vyšší bodový průměr než 50 bodů na turnaj. Hráči dále nesmí být na žebříčku Profi do 30. místa včetně a mít na žebříčku Profi větší bodový průměr než 20 bodů na turnaj.

Další změnou bude, že v žebříčku budou započteny turnaje za poslední rok (12 měsíců). Z turnajů za loňský rok (13. až 24. mesíc) se bude započítávat 10% bodového zisku. Tato změna se projeví až po 1. 1. 2010, kdy žebříček začal.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha