Nabídka






Velká cena Ďáblic mládeže zahájila 9. ročník Velké ceny CST Ďáblice

Míla

24.9.2022

Reportáže

Přečteno: 420


Za účasti 52 hráčů dnes proběhla Velká cena Ďáblic mládeže, která trvala jedenáct hodin. Vítězi dvouher se stali Jakub Horák (U11), Zdeněk Horčák (U13), Vojtěch Horčák (U15) a Tomáš Jablončík (U19).


V kategorii U11 startovalo osm hráčů a zlatou medaili si odnesl Jakub Horák z TSM Kladno. Dále se umístili druhý Lukáš Hanišák z TJ Aero Odolená Voda před třetím Alexandrem Grigoriadim z TJ Neratovice.

 

S touto kategorií se dopoledne hrála souběžně kategorie U15, v které se sešlo 14 hráčů. Zvítězil Zdeněk Horčák (TTC Klánovice) před druhou Terezou Vyvialovou z TJ Sokol Všetaty a třetím Zdeňkem Horčákem z TTC Klánovice.

 

Odpoledne se hrály kategorie U3 a U19. V kategorii U13 se sešlo 14 hráčů a vyhrál ji Zdeněk Horčák z TTC Klánovice před Ernestem Příhonským z TJ Sokol Roztoky a Petrem Sobolem z TTC Klánovic.

 

V kategorii U19 v konkurenci šestnácti hráčů vyhrál Tomáš Jablončík z TJ Sokol Všetaty před Jonášek Vágnerem z TJ Sokol Roztyly a Františkem Štichem z TJ Sokol Všetaty.

 

Fotografie z turnaje budou zpracovány později a odkaz na ně najdete ve fotoalbu na Pinec v Praze. Tam uvedeme též odkaz na videa z turnaje, které budou na Youtube kanálu mládeže TTC Praha asi v průběhu příštího týdne, kdy budou také zpracovány podrobné výsledky jednotlivých věkových kategorií.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha