Nabídka






Vítězi Jarního turnaje mládeže se stali Toužimská R., Kůsová a dvakrát Krojidlo

Míla

30.5.2020

Reportáže

Přečteno: 1369


Šestý turnaj, kterým bylo odložený Jarní turnaj, rozhodl o pořadí hráčů, podle kterého budou probíhat nominace do finálových turnajů TOP 16. Vítězi tohoto turnaje se stali Rozálie Toužimská (NŽ), Adéla Kůsová (MŽ) a Jan Krojidlo (SŽ a dorost).


V kategorii nejmladšího žactva se sešlo tentokrát deset hráčů v nezvyklém poměru tří žáků a sedmi žákyň. Hrálo se ve dvou skupinách s postupem prvních tří do horního pavouka a zbylých do spodního pavouka. Oba pavouci se dohrávali do konečného pořadí.

 

Vítězkou se stala Rozálie Toužimská z TSM Kladno, která ve finále potazila Anni Voráčovou (také TSM Kladno). Boj o 3. místo vyhrála Leontýna Toužimslá (také TSM Kladno), která porazila 3:1 Jakuba Šulka TJ Aero Odolená Voda.

 

Souběžně se dopoledne hrála společná kategorie staršího žactva a dorostu, v které bylo pouze 12 hráčů (9 starších žáků a 3 dorostenci). Žáci nakonec na stupně vítězů žádného dorostence nepustili. Vyhrál Jan Krojidlo z TJ Neratovice, který ve finále porazil 3:2 svého oddílového kolegu Ondřeje Šťastného. Boj o 3. místo vyhrála Adéla Kůsová z TJ Sokol Všetaty, která v něm porazila dorostence Kristiána Stojku z TTC Praha.

 

V této kategorii byli vyhdonoceni ve stejném pořadí i starší žáci.

 

Podrobné výsledky turnaje v jednotlivých kategoriích najdete v nejbližších dnech na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky.php. Pořadí jednotlivých katzegoriích najdete na http://www.pinecvpraze.cz/poradi.php?id=6. V nejbližších dnech vyjde pozvánka a propozice finálových turnajů včetně nomonací hráčů a náhradníků.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha