Nabídka






CZ liga

Míla

10.6.2009

Informace

Přečteno: 4574


Novinkou Centra zábavy je CZ liga, kterou rozjíždí TTC Praha od září 2009.


CZ liga bude dlouhodobý turnaj jednotlivců, který se bude hrát dvoukolově systémem každý s každým na čtyři vítězné sety. Zápasy budou rozepsány do jednotlivých týdnů a v nich se vždy z iniciativy domácího (hráč uvedený na prvním místě), oba hráči domluví, kdy je odehrají. Zápas může být po předchozí domluvě odehrán v daném nebo následujícím týdnu. Přednostní termín je ve všední den, ale pokud se hráči vzájemně domluví na víkendu, nic se neděje.

Kdo může CZ ligu hrát? Současní hráči – členové TTC Praha ze všech jeho oddílů. Hlásit se ale mohou i nečlenové, kteří splňují podmínky kategorie Rekreant. Podle toho, kolik se do 15. září přihklásí hráčů, bude rozhodnuto, zda s ebude hrát v jedné nebo více lig. Pokud by se hrálo ve více ligách, byl by uspořádán turnaj, který by rozhodl o zařazení hráčů do jednotlivých lig.

Pokud se budou hlásit další zájemci po zahájení 1. ročníku CZ ligy, budou od nich brány přihlášky, a v okamnžiku kdy bude dost nových zájemců na založeníá nové ligy, bude tato další liga založena.

CZ liga se bude hrát podle platných pravidel stolního tenisu, soutěžního řádu a rozpisu CZ ligy. V případě, bude-li více lig, vítěz nižší ligy, s výjimkou 1. ligy, postupuje přímo do vyšší ligy a poslední z ligy s vyjímkou nejnižší ligy, sestupuje do nižší ligy. Druhý hráč v pořadí s vyjímkou 1. ligy hraje vždy s předposledním hráčem vyšší ligy baráž o postup resp. udržení.

Startovné do CZ ligy je 120,-- Kč na sezónu (říjen až květen). Z tohoto startovného jde 20,-- Kč na režii a 100,-- Kč na ceny. Vítěz obdrží cenu, diplom, pohár a medaili. Hráči na prvních třech místech obdrží medaile, ceny a diplomy. Nečlenové TTC Praha zaplatí ještě 60,-- Kč členský příspěvek TTC Praha a získají výhody členů TTC Praha.

Do CZ ligy je možno se přihlásit osobně v recepci Centra zábavy vyplněním příhlášky a zaplacením startovného (nečleni TTC Praha též členského příspěvku).

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha